Autorka brojnih hitova, donela je na svet dečaka po imenu Egipat pre dve godine, a sada otkriva da želi još najmanje jedno dete, jer joj je njen sin promenio život na bolje.

- Imati ovakvu ljubav u životu mi znači mnogo. Sve se menja, pogledi na život kao i prioriteti, sve je podređeno detetu – izjavila je tridesetjednogodišnja pevačica. – Volela bih da imam minimum još jedno dete.

Pevačica, takođe, priznaje da se njen život promenio u potpunosti u poslednjih sedam godina i da joj je porodica sad prioritet, uključujući tu, naravno, i njenog supruga, muzičkog producenta Sviz Bitsa, za koga se udala u julu 2010. nakon dve godine zabavljanja.

- Bila sam potpuno drugačija devojka pre sedam godina. Ništa me ne bi sprečilo da u tri dana, bez spavanja, nastupam u Londonu, pa u Los Anđelesu i onda opet u Londonu i nazad za Los Anđeles. Tako sam se ponašala jer sam verovala mislila da je posao sve. Ali vreme koje provodim sa svojim suprugom i sinom potpuno su mi promenili perspektivu, sada se trudim da što više budem uz njih - zaključila je Ališa.