Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četvrti beogradski Forum o zdravoj trudnoći

Pod sloganom "U susret bebi", 20. novembra 2012. godine, od 18 do 20 časova, u hotelu Zira održaće se četvrti po redu Forum o zdravoj trudnoći Fit i zdrava mama.

 Izvor: Foto: Promo


Tradicionalan forum Fit i zdrava mama biće realizovan kroz četiri radionice na temu psihofizičke pripreme za porođaj - saveti za ishranu za vreme trudnoće i dojenja; nega bebe i dojenje; psihološka priprema roditelja za dolazak bebe; tok trudnoće i brz oporavak.

Na Forumu će učestvovati: Dušica Dišić, babica, sertifikovani edukator psihofizičke pripreme i prenatal pilatesa i joge, Prim dr Aleksandra Mladenović, specijalista ginekologije i akušerstva, dr Jasna Đorović, specijalista pedijatrije, neonatolog i Anka Marjanović, psiholog.


Cilj ovog Foruma koji je besplatan za posetioce je adekvatno informisanje, razbijanje predrasuda i zabluda o trudnoći, kao i promovisanje nataliteta.


Forum o zdravoj trudnoći, pored edukativnog, ima i humanitaran karakter. Ovoga puta organizovana je akcija prikupljanja bebi odeće i opreme koja će biti donirana beogradskim porodilištima i bolnicama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica