Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banka matičnih ćelija organizuje druženje sa trudnicama u Pančevu

Biobanka matičnih ćelija InScientiaFides organizovaće u sredu, 31. oktobra 2012. godine, u popodnevnim satima druženje sa budućim mamama u Pharmacity apoteci u Pančevu.

  Izvor: Foto: Shutterstock


Trudnicama koje se porađaju u Pančevačkom porodilištu omogućeno je da sačuvaju matične ćelije sa neprocenjivom vrednošću. Na ovaj način roditeljima su, na duži vremenski period, na raspolaganju održive matične ćelije, kojima se mogu lečiti bolesti krvi, određeni tipovi leukemija, mijeloma, metaboličkih bolesti i anemija.

Ukoliko želite da  saznate više o čuvanju matičnih ćelija, možete da učestvujete u druženju budućih roditelja i predstavnika Biobanke matičnih ćelija InScientiaFides u Pančevu. Prijavljivanje se vrši putem telefona biobanke ISF, 011 218 68 46, ili u apoteci Pharmacity koja se nalazi u ulici Miloša Obrenovića.

Biobanka matičnih ćelija InScientiaFides čuva matične ćelije iz krvi pupčanika na 25 i 30 godina, i jedina je privatna biobanka u Evropi koja posluje u skladu sa najvišim svetskim standardom u celularnoj terapiji - kvaliteta FACT.

Više informacija na  www.maticnecelije-isf.rs  ili na 011 218 68 48.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica