Na otvaranju 8. Kids festa, u ponedeljak u 11 časova i 30 minuta, biće proglašen i pobednik konkursa „Snimi svoj film: Moje školsko...“.

Na konkurs je stiglo 128 filmova iz cele Srbije, najviše iz Beograda, Niša i Novog Sada. Učestvovali su učenici svih uzrasta, od I do VIII razreda, a najčešće teme kratkih filmova snimljenih mobilnim telefonima su "Moje školsko društvo" i "Moje školsko zaljubljivanje". Stručni žiri na čelu sa rediteljom Srđanom Koljevićem proglasiće najbolji, a pobednik osvaja "smart" telefone kompanije "Samsung" za celo odeljenje.

Pristigli radovi mogu se videti na Jutjub kanalu kompanije "Samsung", kao i na Fejsbuk strani "MegaCom Filma".

Otvaranju Kids festa prethodiće žurka zagrevanja u subotu, 13. oktobra, od 12 do 15 časova u centru "Ušće Shopping center". Deci će društvo praviti mađioničar Roli i animatori "Čigra igre", a sve  se dešava u food court-u na drugom spratu centra.



Osvojite karte za svečano otvaranje 8. Kids festa!
Prvih pet posetilaca koji pošalju tačan odgovor na pitanje: Koji film će otvoriti 8. Kids fest, osvojiće po dve karte za njegovo svečano otvaranje. Pored odgovora na mejl n.djordjevic-misic@adriamedia.rs pošaljite i vaše sledeće podatke: ime i prezime, adresu i kontakt telefon, a sve pod naslovom Karte za 8. Kids fest.