U klubu Skvošlendu, u subotu 13. oktobra 2012. godine održaće se peto po redu Juniorsko državno prvenstvo u skvošu. Tim povodom, od 9 do 16 časova biće organizovan Javni, otvoreni čas skvoša za učenike osnovnih škola.


Uz stručna objašnjenja trenera mališani će

O skvošu Skvoš angažuje veliki broj mišićnih grupa i kao takav pozitivno deluje na razvoj dečjeg organizma. U odnosu na druge, u ovom sportu su rizici od povreda minimalni. Pogodan je za decu stariju od 10 godina. Američki časopis Forbes je skvoš  proglasio za najzdravijim sportom na svetu - ispred plivanja, veslanja, košarke....

moći da se oprobaju u skvošu i upoznaju se sa zanimljivim pričama o ovom najrasprostranjenijem rekreativnom sportu na svetu.

Zainteresovani osnovci mogu da se prijave na mejl: pr@squashland.com slanjem sledećih podataka: ime, prezime, datum rođenja, ili pozivanjem broja telefona 064/6400-183.

Ovu sportsku akciju podržali su: Kancelarija za mlade Gradske opštine Stari grad, Gradska opština Čukarica, Gradska opština Rakovica kao i kompanija Imlek i na taj način pomogli u afirmaciji sporta i zdravog načina života kod osnovaca u Srbiji.