Profesionalni klizači trupe "Dizni na ledu" su bili oduševljeni umećem beogradskih mališana koji su vežbali osnovne delove koreografije Diznijevih predstava - zmiju, piruetu i dvostruki salto. Kasnije su im se na ledu pridružili i "lično" Miki, Mini, Šilja i Paja.


Diznijevi klizači će u Beogradu održati dvonedeljne pripreme i vežbati kompletne koreografije za novu predstavu. Trupa evropsku turneju počinje u Atini, da bi se našoj publici vratila u novembru, kada su i zakazane predstave. Beograđani će biti u prilici da uživaju u predstavi "Disney on Ice vam predstavlja ZABAVA POČINJE", od 15. do 18. novembra u Kombank Areni.


Ulaznice za premijeru, 15. novembra, koštaju 1500 dinara, za sve sedišta izuzev VIP mesta na parteru najbliža ledu. Za ostale termine (od 16. do 18. novembra) po cenovnim kategorijama  ulaznice će koštati 1250, 1750, 2000, 2500, 3000 i 3900 dinara. Prodaja ulaznica je na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja  i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, tickets.rs.

Mališani iz beogradskih škola klizanja Palilula, Olimpik i K07 danas su imali priliku da se druže sa članovima svetski poznate trupe "Disney on ice", koja je izabrala grad Beograd za dvonedeljne pripreme za evropsku turneju.