Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

47. dečji oktobarski salon

Tradicionalna manifestacija likovnog stvaralaštva dece, Dečji oktobarski salon, svečano će biti otvorena 4. oktobra u Muzeju primenjene umetnost u Beogradu. Izloženi radovi i dečje radionice biće posvećene glavnom gradu.

  Izvor: Foto: Promo


Na ovogodišnjem Dečjem oktobarskom salonu biće postavljena izložba 200 odabranih radova dece iz 60 škola, na temu "Beograd, grad kulture - dečja umetnička atrakcija". Nju će u četvrtak svečano otvoriti  glumica Rada Đuričin, a u muzičkom delu programa će učestvovati hor "Deca sa Meseca" iz Doma za decu i omladinu "Vera Radivojević" iz Bele Crkve.

Takođe, posetioci Salona će imati priliku da pogledaju i međunarodnu izložbu dečje umetnosti Galerije likovnih dela mladih iz Celja u Sloveniji na temu "Odeća i folklorne igre moga naroda“.

U okviru pratećeg programa Dečjeg salona biće održane radionice za decu na temu: "Bombondžijske majstorije", "Beograd kroz reč i sliku", "Moj grad Beograd", kao i radovi Mozaičke radionice organizovane prošlog leta.

Diplome i nagrade najboljim učesnicima ovogodišnjeg Salona biće dodeljene u četvrtak, 25. oktobra a zatvaranje izložbe je 27.oktobra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica