Ima li lepšeg osećaja od držanja vašeg mališana u naručju? Nežan dodir i bliskost imaju značajnu ulogu u razvoju deteta, kao i prilikom uspostavljanja veze između majke i bebe. Zbog toga je Avon baby linija kreirana kako bi majke imale manje briga i više vremena da se posvete svojim najmilijima.

Avon Baby – napravljena od prirodnih sastojaka

Brižno osluškujući potrebe i želje naših korisnika, lansirali smo novu liniju proizvoda – Avon Baby. Verne Avon korisnice navikle su na najbolje i najkvalitetnije proizvode, zato i ne čudi što su isto poželele i svojim najvoljenijim bićima, što je za rezultat imalo stvaranje celokupne nege za bebe. Svi proizvodi su napravljeni od prirodnih sastojaka, ne sadrže paraben i veštačke boje, hipoalergijski su i prikladni i za najosetljiviju kožu bebe. Uživanju majki dok neguju svoje bebe dodatno će doprineti i moderno i simpatično pakovanje proizvoda, koje smo pažljivo osmislili i dizajnirali.

Avon Baby – vreme za uživanje

Brčkanje u toploj kupki je omiljeni deo dana skoro svake mame, a i bebe ga obožavaju, jer ih topla voda podseća na sigurnost koju su osećale u maminom stomaku. Nakon zabavnog kupanja Avon Baby kupkom i šamponom, nežna masaža uljem je prosto neizostavna, posle čega će se vaša beba opustiti i spavati mirnim snom. Svi proizvodi su napravljeni od prirodnih sastojaka, ne sadrže paraben i veštačke boje, hipoalergijski su i prikladni i za najosetljiviju kožu bebe. Uživanju majki dok neguju svoje bebe dodatno će doprineti i moderno i simpatično pakovanje proizvoda, koje smo pažljivo osmislili i dizajnirali.



Otkrijte i vi zašto sve mame pričaju o Avon Baby liniji proizvoda!


Avon Baby linija sadrži sledeće proizvode:

Verujemo da je vreme milovanja, masaže i kupanja bebe jedan od vaših omiljenih rituala, stoga je od velike važnosti da svom mališanu pružite najbolju negu.