Fudbalska zvezda Dejvid Bekam i njegova žena Viktorija žele da njihova deca - Bruklin (13), Romeo (9), Kruz (7) i dvanaestomesečna Harper - budu jednostavni i realistični te zbog toga pokušavaju da u njih usade iste vrednosti sa kojima su i oni sami odrasli.

"Oni su normalna deca, i to zato što se Viktorija i ja držimo svojih korena i pravog engleskog, prizemnog života. Hoćemo da ih naučimo istim vrednostima sa kojima smo i sami odrasli i vaspitamo ih onako kako su naši roditelji vaspitali nas, a to znači veoma strogo", rekao je Dejvid.

Iako porodica Bekam ne živi u Velikoj Britaniji već duže od decenije, Dejvid, koji je rođen u Londonu a trenutno živi u Los Anđelesu a prethodno boravio u Španiji i Italiji, misli da je izuzetno važno pridržavati se svojih korena.

"Ne živim u Velikoj Britaniji već preko deset godina, ali to ništa ne menja. Nikada neću zaboraviti odakle potičem. Ne mogu zaboraviti svoje korene. Nebitno je gde živim, prosto i jednostavno, ja sam Englez i uvek ću biti. Želim da moja deca imaju englesko vaspitanje", magazinu Esquire rekao je proslavljeni fudbaler.