Ima li lepšeg osećaja od držanja vašeg mališana u naručju? Nežan dodir i bliskost imaju značajnu ulogu u razvoju deteta, kao i prilikom uspostavljanja veze između majke i bebe. Verujemo da je vreme milovanja, masaže i kupanja bebe jedan od vaših omiljenih rituala, stoga je od velike važnosti da svom mališanu pružite najbolju negu. Zbog toga je Avon baby linija kreirana kako bi majke imale manje briga i više vremena da se posvete svojim najmilijima.

Pozivamo vas da postanete Avon ambasadorka i budete među prvima koje će isprobati novu liniju za bebe! Potrebno je da se fotografišete kako negujete svoje dete (do 3 godine) i pošaljete nam fotografiju, zajedno sa vašim podacima do 12.avgusta (ime i prezime, ime deteta, starost deteta, adresa, tel/mob) na na mail: mama@adriamedia.rs. Odabraćemo 5 fotografija i poslati vam poklon set Avon baby proizvoda. Vaši komentari i mišljenje su nam najvažniji, zbog čega ćemo vas, nakon što dve nedelje budete koristili nove Avon baby proizvode,  pozvati da sa nama podelite vaša iskustva i kažete koje su to prednosti koje ste primetili prilikom nege vašeg deteta. Uživajte sa svojim bebama, a zatim ćemo vaše svedočenje objaviti zajedno s fotografijom vas i vaše bebe u časopisu MAMA, u septembarskom izdanju.


Brižno osluškujući potrebe i želje naših korisnika, lansirali smo novu liniju proizvoda – Avon Baby. Verne Avon korisnice navikle su na najbolje i najkvalitetnije proizvode, zato i ne čudi što su isto poželele i svojim najvoljenijim bićima, što je za rezultat imalo stvaranje celokupne nege za bebe. Svi proizvodi su napravljeni od prirodnih sastojaka, ne sadrže paraben i veštačke boje, hipoalergijski su i prikladni i za najosetljiviju kožu bebe. Uživanju majki dok neguju svoje bebe dodatno će doprineti i moderno i simpatično pakovanje proizvoda, koje smo pažljivo osmislili i dizajnirali.

Avon Baby linija sadrži sledeće proizvode:

Pozivamo vas da postanete Avon ambasadorka i budete među prvima koje će isprobati novu liniju proizvoda za bebe!