Pink se porodila u junu 2011. godine i od tad pokušava da povrati liniju koju je imala pre trudnoće. Kako bi u tome uspela, pridržava se određenog fitnes režima, ali priznaje da joj ponekad odlazak u teretanu teško pada.

"Imam vremena da vežbam, ali onda pogledam Vilou i pomislim – Da li da idem u teretanu ili da se igram sa tobom? I odlučim da ostanem s njom", priznala je pevačica.


Pink je rekla i da njenom suprugu Keriju Hartu ne smeta njen višak kilograma, ali da je svesna da mora da smrša kako bi se pripremila za predstojeću turneju.

"Keri kaže da više kilograma znači da ima više da se voli… Ali on zna da me čeka turneja i da uskoro neće biti mnogo da se voli", duhovito je dodala pevačica u intervjuu na jednoj australijskoj radio stanici.

Tridesetdvogodišnja zvezda rekla je da je njena ćerka veoma vesela iako ima čudan pristup kada je u pitanju deljenje stvari.

"Vilou misli da zna da deli sa drugima, ali ako drugo dete ne prihvati njenu igračku, ona će ga udariti njom u glavu", ispričala je Pink.