Tridesetosmogodišnji pevač, koji očekuje svoje prvo dete sa ženom Ajdom Fild, veoma je srećan što će postati tata u isto vreme kad i njegovi prijatelji i članovi grupe Take That, Gari Barlov i Mark Oven, koji takođe očekuju decu.

- Rekao mi je da se isplakao od sreće. Mark i Gari takođe očekuju bebe, pa ćemo imati i malu Take That postavu - izjavio je Robijev tata, Pet Konvej, za The Sun.

Robi, koji se oženio u avgustu 2010. godine, priznaje da je jako uzbuđen zbog podrške koju dobija od fanova, a posebno zbog toga što mu daju odlične ideje za ime bebe.

- Uzbuđen sam zbog svih lepih želja. Bog vas blagoslovio. Otkriću vam nešto - ne znamo da li je dečak ili devojčica.  Ne znamo ni kako će se zvati. Možda vi imate neke ideje? Za oba pola. Hajde prijatelji, potrudite se! - prokomentarisao je pevač na svom zvaničnom blogu.

Inače, srećni pevač je prošle godine napominjiao da želi porodicu.

- Ona želi fudbalski tim. Ja želim samo dvoje, dečaka i devojčicu! Zvaćemo ih Vudi i Soni, kul a? Ona želi odmah ali ja sam se tek vratio s turneje. Taman ću odmoriti do Božića posle čega možemo da vežbamo.