Kid’s Fashion Weekend 05, modna manifestacija za decu i tinejdžere, održaće se od 27. do 29. aprila 2012. godine u Delta City-ju Beograd. Uz podršku Skupštine grada Beograda i Delta City-ja, ovu manifestaciju peti put po redu organizuje Afirmativni Centar.

Besplatno fotografisanje za sve zainteresovane obavljaće se u atrijumu Delta City-ja, svake subote i nedelje u periodu od 24. marta do 8. aprila u terminima od 15 do 19 časova. Za decu koja prođu selekciju, Afirmativni Centar organizovaće obuku i pripremiti ih tako da se na najbolji način predstave kao manekeni Kid’s Fashion Weekend-a 05.


Za učešće na poslednjem vikendu mode za decu i tinejdžere prijavilo se preko 800 dece, a posle obuke koju su prošli u radionici Afirmativog centra, njih 120 odabranih je ponelo modele renomiranih dečijih brendova.
Još bogatiji revijalni program očekuje nas na prolećnom vikendu mode. Takmičenje za najlepše stilizovanu bebu i mamu, promocije knjiga, ali i deo programa posvećen tinejdžerima i maloj maturi kroz matursku reviju i Sephora savetovanje o svečanoj šminki pružiće svim posetiocima Delta City-ja zanimljiv vikend program.