Pored popusta na odabrana dela, u toku Lagunine prodajne akcije Mesec ljubavi, svim članovima kluba biće odobreni i dodatni članski popusti.

U knjižari Delfi SKC uz redovan popust od 15% za Lagunine knjige važiće i dodatni popust od 30% za naslove na akciji Mesec ljubavi.


Uz poklone i prigodan program Laguna i Delfi knjižare obeležiće i Dan zaljubljenih, 14. februar 2012.

Od 12 do 18 sati zaljubljeni parovi će imati priliku da naprave svoju ljubavnu knjigu forografija. Naime, profesionalni fotografi će zabeležiti njihov ljubavni trenutak, a Gogo book će, uz zanimljivu pozadinu i najlepše ljubavne rečenice, od tih fotografija dizajnirati knjigu fotografija. Ova knjiga će moći besplatno da se preuzme sa sajta www.laguna.rs i www.gogobook.com.

Od 14 časova ljubav će baletskom igrom iskazati igrači Narodnog pozorišta Sandra Stojanović i Igor Pastor.

Od 16 časova  svi prisutni moći će da uživaju u modnom performansu pod nazivom Modne ljubavne iskre by Milena Radović i Drina Pešić. Poznata beogradska dizajnerka i jedna od najlepših balerina i voditeljki otkriće vam tajne dobrog oblačenja i koje to sitnice treba da začine garderobu za Dan zaljubljenih. Modele će nositi poznate voditeljke i manekenke.

Od 18 časova biće organizovana tribina Sve je to ljubav, inspirisana istoimenom knjigom autorke Natalije Dević. O ljubavi, pored Lagunine autorke govoriće i Petar Vagić, trener zavodničkih veština.

Za sve kupce knjiga čiji računi budu preko 1000 dinara, obezbeđeni su prigodni pokloni.