Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečji filmski festival

Sedmi po redu Dečji filmski festival KIDS FEST biće održan od 17. do 23. oktobra u Beogradu, Novom Sadu i Banjaluci. Paralelno ili u toku narednih meseci, festival će se tradicionalno održati i u preko 30 gradova u Srbiji.

  Izvor: Foto: Promo

U Beogradu se ovaj festival najboljih svetskih filmskih ostvarenja za decu održava u Domu sindikata i bioskopima Roda Cineplex, Multiplex Kolosej i Ster Cinemas. U Novom Sadu, pozornica KIDS FEST-a je Arena Cineplex, a u Banjaluci Multipleks Palas.


Najmlađi će biti u prilici da pogledaju 11 filmskih premijera iz raznih zemalja, a između ostalog ih očekuju sledeća ostvarenja: Lote i mesečev kamen, Zaljubljeni Tvigson, Mačka u Parizu, Titef 3D, Legenda o kung-fu zeki 3D... Najveći broj ostvarenja iz programa biće sinhronizovan na srpski jezik.


Dečji filmski festival KIDS FEST je promotivni, dečji, umetnički festival filma i zabave, koncipiran po ugledu na slične manifestacije u svetu, a jedinstven na našim prostorima.

Osim filmskog programa, deo KIDS FEST-a su i mnoge zabavne i edukativne radionice. Sve informacije o programu Festivala se nalaze na adresi: www.kids-fest.com

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica