Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokloni Beograda bebama Kuršumlije

Roditeljima beba u Kuršumliji danas je uručeno 115 bebi paketa kao poklon grada Beograda. Paket u vrednosti od 12 do 15 hiljada dinara sadrži stvari važne za prve dane bebe.

Izvor:Beograd.rs


Predsednica opštine Kuršumlija Vesna Jakovljević kazala je da su to osnovna higijenska sredstva, dobrodošla roditeljima novorođenčadi. Ona je zahvalila Beogradu zbog toga što se, kako je rekla, setio siromašnog grada na jugu Srbije i njegovih najmlađih stanovnika.

– Akcijom "Beogradski bebi klub" predviđeno je da i bebama rođenim u nerazvijenim opština u Srbiji budu dodeljeni paketi kao i beogradskim bebama. Ovi paketi su od velike pomoći i mame su veoma zadovoljne jer je sadržaj paketa pažljivo planiran i u njemu se nalaze sve stvari koje su mami i detetu potrebne u prvim danima – rekla je pomoćnica gradonačelnika Beograda Tatjana Pašić. 


Od početka godine do  sada u okviru akcije u beogradskim porodilištima je podeljeno oko 8.000 poklon paketa. Grad Beograd je uputio i više od 1.500 paketa u 16 nerazvijenih opština u Srbiji. Akcija će biti nastavljena i u ostalim nerazvijenim opštinama, tako da će u 40 opština biti podeljeno oko 5.000 paketa.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica