Izvor: Cosmopolitan


Bivša spajsica Viktorija Bekam i njen suprug Dejvid nestrpljivo iščekuju trenutak kada će svojim sinovima Romeu, Kruzu i Bruklinu darovati dugo željenu sestru. Slavni roditelji, potrudili su se da čitavih mesec dana pre roka sve bude spremno za njihovu naslednicu i sa posebnom pažnjom su se posvetili uređenju sobe u kojoj će devojčica provesti svoje prve dane.

- Sobica za bebu je gotova i vidi se da će u njoj živeti jedna prava devojčica. Sređena je sa ukusom, u krem bojim sa tek po kojim daškom ružičaste. Mama je obratila pažnju na svaki detalj. Dizajn je starinski sa nameštajem inspirisanim Francuskom. Beba će od svega imati samo najbolje. Viktorija je potrošila 549 funti na kolevku i još 1584 funte za stočić za presvlačenje i stolicu za ljuljanje. Tu su i tri medvedića.

Komad nameštaja koji mami na uzdah zasigurno je krem garderober vredan skoro dve hiljade funti sa ugraviranim zekama koji je već krcat stvarima koje je Viktorija kupovala u Njujorku, naručivala putem Interneta ili dobila na poklon – ispričala je prijateljica Bekamovih.

Iako se mnogo spekulisalo oko toga kako će se beba zvati, dizajnerka i fudbaler još uvek nisu doneli konačnu odluku, ali su suzili izbor imena.
- Broj imena sveden je na tri, ali su odlučili da ih čuvaju u strogoj tajnosti. Iako je Romeo želeo da mu se sestra zove Džastina Biber, taj predlog nije ni ušao u razmatranje. Međutim, Bruklin je veliki fan Bitlsa i dao je predlog da devojčica dobije ime Džud, koje se zapravo veoma dopada Viktoriji i Dejvidu – otkrio je isti izvor.