Čuvena skadarlijska dama, koje uveseljava goste boemskih restorana pričajući šale i recitujući na više svetskih jezika, ovih dana je, možda, najsrećnija žena na svetu. Ljiljana Jakšić, srpska glumica, čeka svoje prvo dete, i to u 52. godini!

Ona je u intervjuu za nedeljnik „Puls“ otkrila da je začela vantelesnom oplodnjom, da čeka devojčicu i da joj termin za porođaj ističe za desetak dana.

"Hvala Bogu za ovaj dar što ću sa 52 godine roditi ćerku. Kada su mi 21. marta saopštili da sam trudna, počela sam da cičim od sreće, pala je i koja suza i jedva je jedna sestra uspela da me primiri. Bila sam van sebe i to je trajalo i trajalo. Bogami, nekoliko prvih dana bila sam van sebe", priznala je Ljiljana govoreći o svojoj radosti.

Glumica je otkrila da je razlog što ranije ranije nije objavila ovu srećnu vest, to što je više puta doživela spontatni pobačaj.

"I moja rođena sestra je saznala da sam trudna tek posle tri meseca. Nisam želela da to bude vest, to je nešto meni najvažnije u životu i zato sam ljubomorno čuvala tajnu. Iz svih restorana u Skadarliji izašli su mi u susret, pa i dalje ne prestajem da radim, a gosti misle da sam debela glumica i čude se kako na televiziji izgledam mršavije", rekla je Ljiljana.

Ona je otkrila da svakodnevno razmišlja o mogućim imenima za svoju ćerkicu.