Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Humanitarna izložba i performans dece iz Zvečanske

Izložba na kojoj će mališani iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, predstaviti svoje radove, biće otvorena 4. decembra, a sva prikupljena sredstva namenjena su malim stvaraocima.

  Izvor: Foto: Promo

Centar za pozitivan razvoj dece i omladine, u okviru projekta "BudiTi umetnost", predstavlja humanitarnu izložbu koja će biti otvorena performansom "Igra za sreću". Glavni akteri i domaćini kulturnog događaja su deca iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, koji će predstaviti svoje umetničke radove i izvesti autorski performans.

Humanitarni događaj će se održati u prostorijama Centra za kulturnu dekontaminaciju, a prihod od prodaje radova je namenjen mališanima koji su učestvovali u realizaciji projekta.

Tema izložbe i performansa je pojam sreće i ono što na nju utiče. Priče su dobile svoju konačnu formu uz pomoć prijatelja čitavog projekta iz Grupe Ide i ApsArt - Centra za pozorišna istraživanja.

U okviru projekta "BudiTi umetnost", deca bez roditeljskog staranja su bila angažovana na slikarskim i dramskim radionicama, gde su kroz umetnost prikazivali svoje lične priče. Humanitarna izložba, čije je otvaranje zakazano za sredu, 4. decembra u 19 časova, deo je projekta "BudiTi umetnost". Ulaz na izložbu je besplatan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica