U okviru Otvorene škole tenisa, koju je zajedno sa Teniskim savezom Srbije organizovala kompanija NIS, juče je u Beogradu, održan teniski čas u znak podrške Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Tom prilikom, Novak Đoković i drugi članovi Dejvis kup reprezentacije pokazali su prve teniske korake  mališanima koji su se susreli sa ovim opakim oboljenjem.

NIS je Udruženju roditelja NURDOR uručio vaučere za gorivo i na taj način obezbedio gorivo za sledećih godinu dana za prevoz dece do gradova u kojma se leče.

Generalni direktor NIS a.d. Kiril Kravčenko je izjavio:
"Drago mi je da su na ovom terenu sa nama najveći borci – deca koja su se izborila i koja se i dalje bore sa bolešću i što su sa nama i naši vrhunski teniseri. NIS je dugogodišnji partner Teniskog saveza Srbije i zajedno učestvujemo u promociji pravih vrednosti i sporta. Ovom prilikom NIS poziva svoje partnere i druge kompanije da slede naš primer i da pomognu deci na putu do ozdravljenja."


Članovi Dejvis kup reprezentacije Srbije, koju je predvodio Novak Đoković, pokazali su prve teniske korake mališanima koji su pobedili kancer.