Posetioci Wellfit sajma biće u prilici da se upoznaju sa kompletnom ponudom vodećih fitnes klubova, velnes i spa centara iz svih delova Srbije, proizvođača opreme za

U nedelju, 18. septembra u 16 časova, trudnice će imati priliku da prisustvuju času Prenatalne joge i pilatesa

fitnes i bodibilding treninge, sportske opreme za vežbanje, uvoznika i distributera dijetalnih proizvoda u ishrani, opreme za dijagnostiku, oporavak i rehabilitaciju i drugih.

Paralelno sa izložbom, na Sajmu će biti organizovan i niz popratni događaja, pa se tokom ovog vikenda možete oprobati u "Spinning", "Zumbaton", "Crossfit" i drugim fitnes tehnikama.

Vrhunski instruktori U svojoj prvoj godini Sajam se može pohvaliti izuzetno zanimljivim prezenterima među kojima su: Brian Pascanet (fitness boot camp), Liouba Pakhomova (Shakira & Kanye West dance team), Pawel Oracz (dance aerobic), Juan Altisen Vila (step aerobic), Ingrid Jerak (pole fitness), Polona Gosar Ranković i Ana Rebov (spinninig®) i mnogi dru

Ulaz na izložbeni deo Wellfit-a biće potpuno besplatan, dok će se za učešće na Wellfit konvenciji, koje će vam omogućiti dva puna dana vežbanja uz najbolje svetske instruktore pod nazivom "Zvezde Fitnesa", plaćati kotizacija od 500 dinara. Kotizacija se može naći u slobodnoj prodaji u svim fitness centrima ili na licu mesta u subotu i nedelju u kafeu hotela Holiday Inn unutar hale Belexpocentar.


Nagradno pitanje
Prve tri mame (ili trudnice) koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje:

Kako se zove prvi Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života, imaće priliku da ovog vikenda besplatno vežbaju sa vrhunskim instruktorima fitnesa.

Napomena: Uz odgovor pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, adresu i kontakt telefon. Dobitnice će biti kontaktirane u toku dana.