BABICA OTKRILA TAJNE ŠIFRE KOJE KORISTE U PORODILIŠTU: Ako vam kažu da beba liči na vas, evo šta zapravo misle (VIDEO)

Babica je otkrila tajne šifre koje ona i koleginica koriste, i neće se svideti roditeljima. Njen snimak šokirao je brojne ljude.

Printskrin, Instagram/mikiraiofficial Babica i beba

Svakom roditelju je svoja beba najlepša, i tu nema rasprave. Čak se mnogi slažu i da ne postoji ružna beba, da je svaka beba 'mali anđeo' i nosi posebnu lepotu. Međutim, babice u porodilištima možda ne misle tako.

U svom radnom iskustvu videle su toliki broj beba, i postoje one koje su im slađe od drugih. Jednostavno, svako ima svoje mišljenje i to je normalno. Međutim, treba da obratite pažnju na to kako vam komentarišu bebu.

Jedna babica je na svom TikTok profilu otkrila tajne šifre koje ona i koleginice koriste, a da vam na taj način ukažu da im se izgled vaše bebe ne sviđa, i zaprepastila je svoje pratioce. Ona tvrdi da je zaista imala obuku o tome kako da roditeljima saopšti da njihova beba nije spremna da pozira ispred kamere. Svoj video snimak nazvala je: 'Šta da radima ko je beba ružna?', i u njemu objasnila šta govore roditeljima.

"Moj profesor u školi me je naučio šta treba da kažem roditeljima. Ako je beba slatka, reći ćemo da je beba slatka. Međutim, ako smatramo da je beba ružna, samo ćemo reći roditeljima da liče na njih", rekla je uz osmeh i ovom izjavom šokirala brojne pratioce.

"Ako mi neko ikada kaže da moja buduća beba liči na mene, sada mi je jasno", "Mama me je rodila posle 16 sati aktivnog porođaja i prvo što je moj tata rekao je: 'Vau, beba izgleda kao vanzemaljac'", "Samo recite: 'Čestitam' jer bebe generalno ne izgledaju dobro prvog dana", samo su neki od komentara.

This browser does not support the video element.

Kako babice otkrivaju da li misle da vam je beba ružna  TikTok/mikiraiofficial

(Yumama)