10 IDEJA NOVOGODIŠNJIH POKLONA ZA TATU: Najteže je odabrati nešto lepo očevima koji imaju sve, a žele tako malo

Neretko se svi mučimo sa kupovinom muških poklona, pogotovu za najbliže. Iskoristite ove originalne ideje.

Shutterstock

Bilo da nešto treba da odaberete svom tati, suprugu ili bratu koji ima decu za Novu godinu, obično se lomimo između upotrebnih stvari, garderobe, kozmetike, a tome znamo da se neće preterano obradovati. Potrudite se da ih iznenadite nečim što su pominjali da bi baš voleli da imaju, a nikako da se sete da kupe ili im često zatreba, a nisu svesni da postoji.

Evo 10 originalnih predloga poklona za tate:

  1. Termos šolja ili posuda sa pregradama za ručak: Za sve one u stalnom pokretu, odlična ideja je da imaju mogućnost da ponesu toplu kafu ili obrok koji će im ostati sveži i neće se prosipati.
  2. Privezak za ključeve sa omiljenim motivom: Ovo može da bude i zadatak za mališane, da privezak naprave od biolina, perlica, tate će biti ponosni a ključeva uvek imaju pregršt.
  3. Kišobran na rasklapanje: Uvek praktičan poklon, pogotovu kada je lagan, može da se drži u kolima i uvek ima kec u rukavu kada padne kiša.
  4. Knjiga omiljenog pisca koju nemaju: Ovo je uvek topao znak pažnje, da slušate i pratite interesovanja svog dragog.
  5. Novčanik ili šnala za novac: Muškarci često nemaju naviku da nose novčanik a ovo je lep i elegantan poklon, ako su protivnici tu su praktične šnale za novac, koje sprečavaju rasipanje po džepovima.
  6. Rukavice za mobilne telefone: Više nije dovoljno imati tople rukavice kada je napolju hladno, neophodno je da u njima možemo da koristimo ekrane.
  7. Organizator za kofer: Za tate koji su često na putu, odličan poklon je set vreća, torbica i nesesera koji im pomažu da se lako i brzo spakuju.
  8. Eksterna baterija: Vrlo praktično je imati dodatni način da dopunite telefon, gde god se nalazili.
  9. Retro video igrica: Ovaj poklon će ih direktno vratiti u bezbrižno detinjstvo i vreme kada su sate provodili igrajući omiljenu igricu.
  10. Multitul set alata na rasklapanje: Ovaj set je zgodno imati pri ruci, bilo u autu, putovanju ili planinarenju, jer imate sve što vam je potrebno za brzo snalaženje i sitne popravke.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Tata balerina i podrška ćerkici  TikTok/withherownhands