Jedno dete sa sobom donosi pregršt ljubavi, ali i isto toliko obaveza, zato nije čudo što mama šestoro dece traži "prečice" u obavljanju nekih poslova kako bi sve stigla da obavi.

Ona je na TikToku objavila video u kojem je otkrila kako razvrstava odeću svoje dece, ali i šta joj pomaže da ne mora da je pegla.

Kako je objasnila, ona svakom detetu dodelila po nekoliko kutija, koje su uredno poređane na policu. U svaku od njih deca stavljaju svoje majice, haljine, šortseve, obuću i dodatke poput šešira, a to joj pomaže i da ne mora ništa da pegla.

"Sve što je izgužvano naprskam vodom iz bočice sa raspršivačem pre nego što obuku i odmah se ispravi", tvrdi ova mama na TikToku.

Trik mame koja ne pegla veš TikTok/ ryankayfisch

Ona je istakla da deca nemaju ormare za odeću, već sve ređaju u ove korpice, koje su obeležene njihovim imenima i redosledom rođenja, dok je sva njihova odeća obeležena samo brojem koji označava redosled rođenja. To smatra posebno zgodnim jer kada, recimo, treće dete preraste neku odeću, ona na etiketi samo doda još jednu crticu na broj i zatim je prosledi četvrtom detetu. 

Njen video je oduševio mnoge, koji smatraju da su ovi trikovi sjajni jer su jeftini i štede vreme.

BONUS VIDEO:

Trik za širenje veša TikTok/leralynn27

(Yumama/N. Z.)