Da biste pronašli odgovor na pitanje koliko ćete dece imati, potrebno je da se pozovete na numerologiju, metodu koja pretpostavlja da svaki broj ima značenje i utiče na ljudsku sudbinu. Numerologija koja se danas praktikuje zasnovana je na učenju starogrčkog filozofa Pitagore. Pitagora je bio briljantan matematičar, ali nisu ga zanimale samo jednačine. Verovao je da je fizički svet spoj energetskih vibracija brojeva i razvio je sistem da to dokaže, kako prenosi Ofeminin.

Prvi korak je da pronađete broj koji vam je dodeljen. Da biste saznali, samo saberite sve brojeve u svom datumu rođenja. Na primer, ako ste rođeni 1. maja 1980. godine, jednačina koju treba da uradite bi bila sledeća.

1 + 5 + 1 + 9 + 8 + 0 = 24

Kada je rezultat dve cifre, potrebno je da nastavite sa sabiranjem. Vaš konačni rezultat je 2 + 4 = 6. Vaš broj prema numerologiji je šest.

Saznajte šta vaš specijalni broj govori o broju dece

Kada saznate svoj broj, moći ćete da proverite kako se on prevodi u broj mogućih potomaka. Uzmite ovaj rezultat sa rezervom. Numerologija je samo zabavna, tako da ne shvatajte tumačenje rezultata veoma ozbiljno.

1 - vi ste numerološki broj jedan. Osoba koju karakterišu individualizam, hrabrost i nezavisnost. Vi ste rođeni vođa i ne plašite se da preduzmete akciju. Numerološki obično imaju velike porodice.

2 - numerološke dvojke su veoma empatične, brinu o tuđim emocijama, zbog čega svoje potrebe često stavljaju iznad svojih. Ako ste broj dva, verovatno ćete imati jedno dete.

3 - numerološke trojke su veoma talentovani ljudi koji nemaju problema u komunikaciji i interakciji sa drugima. Ako trojka odluči da postane majka, možda će imati problema da zatrudni. U mnogim slučajevima numerološke trojke uopšte ne planiraju da imaju decu.

4 - numerološke četvorke su vredni radnici, odlikuju se pouzdanošću i posvećenošću. Veoma su tvrdoglavi i često ne znaju kada da kažu „dosta”. Prema numerologiji, četvorka može imati najmanje troje dece.

5 - numerološka petica je radoznala osoba koja voli avanture, ali može biti neodgovorna i haotična. Petice mogu da imaju dvoje dece, a moguće je i da budu blizanci.

6 - Šestice karakterišu posvećenost, saosećanje i empatija. Takođe su često previše zaštitnički nastrojeni i argumentovani. Numerološki broj šest će imati više od jednog deteta, ali je vrlo moguće sa različitim partnerima.

7 - numerološke sedam su inteligentne, imaju odličnu intuiciju, pronicljive su i razumne. Često postaju melanholični i imaju negativan stav. Sedmica će verovatno odlučiti da ima jedno dete.

8 - Osmaci su efikasni profesionalci. Na putu ka svom cilju, mogu se ponašati arogantno ili čak agresivno i zanemariti osećanja drugih. Numerološka osmica verovatno neće imati biološko dete, ali će možda odgajati potomstvo svog partnera ili postati surogat majka.

9 - devet je velikodušan i duhovni altruista koji teži da bude u oblacima i izgubi dodir sa stvarnošću. Prema numerologiji, ona će imati dvoje dece, verovatno dečaka i devojčicu.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Šaranje medenjaka TikTok/thegracefulbaker