Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'I ja sam to prošla': Svekrve otkrivaju šta bi snajke trebalo da znaju

Pogledajte deset važnih poruka koje su svekrve poručile svojim snajkama.

  Izvor: Foto: Shutterstock 1730997931

Prava je retkost pronaći svekrvu i snahu koje imaju odličan odnos, pokazala su mnoga istraživanja. Postoje svekrve koje su prilično stroge i imaju velika očekivanja od izabranica svojih sinova, ali i one koje se prema novopečenoj mladi odnose kao prema vlastitoj ćerki i spremno im pomažu u svakoj prilici. Kakav god da je odnos vas i vaše svekrve, postoji spisak stvari koje majka vašeg partnera želi da znate, a koje su otkrile same svekrve na Reditu.

Povezane vesti

Povezane vesti

"I ja sam to prošla!"

"Volim svoju snahu! Imala sam dve užasne svekrve koje su me šokirale, i ne bih to nikad nikome priuštila. Uvek sam za dobar odnos. Ako je moj sin voli, ima moju podršku." 

"Ti si mi kao ćerka"

"Razvedena sam. Moja bivša svekrva je najbolje biće na svetu. Redovno se čujemo i putujemo zajedno. Naziva me svojom ćerkom, a ja nju majkom. Srećna sam što je imam i što se kraj nje osećam kao da sam kod svoj kuće." 

"Ne očekujem da me voliš koliko i moj sin"

"Godine su mi trebale da shvatim da možda nije problem u tome da snahe ne vole svekrve i obrnuto, već da ne znaju kako da se povežu. Ne očekujte da će vas snaha voleti kao što vas voli vaš sin. Zapravo, ne očekujte ništa. Dajte jednim drugima vremena." 

"Ne želim da budem uključena u vaše svađe"

"Moja svekrva uvek ima vremena za mene. Uvek je vedra i druge stavlja ispred sebe. Nije mi mama, ali tako se ponaša. Nikad ne bira stranu kad se suprug i ja posvađamo. Uvek nudi neprestrane savete. I meni i suprugu je rame za plakanje i oslonac." 

"Žao mi je zbog svega što on učini pogrešno"

"Jedna od najsnažnijih stvari koje sam doživela je trenutak kad mi se bivša svekrva izvinila zbog zlostavljanja koje sam doživela od svog supruga. I danas još uvek pričamo. Ona me učinila snažnom ženom i prava mi je prijateljica. Uvek ću biti zahvalna na tim rečima."

Pročitajte i...

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica