Mlada majka je od supruga dobila neverovatno lepu izjavu ljubavi, nežnu i punu poštovanja.

"Na ovoj fotografiji možete videti moju suprugu Rejan, koja drema. Za sat vremena će se probuditi, pripremiti se za posao i obući bolničku odeću. Pažljivo će sakupljati i ispitivati stvari koje su joj potrebne za posao - vrlo brzo će napraviti frizuru i našminkati se. Žaliće se da izgleda užasno. Nežno ću joj protivrečititi i doneti šolju kafe.

"This is my wife taking a nap. In an hour she will wake up, put on her scrubs and get ready for work. The tools and...

Posted by We Love USA on Недеља, 07. март 2021.

Sedeće prekrštenih nogu na našem kauču i pokušati piti kafu dok se veselo igra sa našom bebom. Dok razgovaramo, pogled će joj uvek iznova odlutati u daljinu - misli joj već polako lutaju prema smeni koja je čeka. Misli da ja to ne primećujem. Poljubiće bebu, poljubiće mene, a zatim otići da se brine o ljudima koji će imati najgori dan u životu. Automobilske nesreće, prostrelne rane, eksplozije, opekotine, prelome - radni ljudi, siromašni ljudi, sveštenicii, zavisnici, prostitutke - majke, očevi, sinovi, kćeri - nije važno ko si i šta ti se dogodilo. Moja će se žena brinuti za tebe.

Četrnaest sati kasnije vraća se kući i izuva cipele, koje su prošle kroz krv, žuč i suze, nosile njena bolna stopala, i ostavlja ih ispred vrata. Ponekad neće da razgovara o tome šta se dogodilo na poslu. Ponekad jedva čeka razgovarati o tome. Ponekad će se smejati, a ponekad će jednostavno plakati ali, usprkos tim trenucima, vratiće se na vreme za svoju sledeću smenu. Moja je supruga medicinska sestra za najteže slučajeve. Moja supruga je heroj."

Pročitajte i...