Prva pomisao na Novu godinu ili Božić je vreme provedeno u krugu najbližih, kućna atmosfera, odmaranje, ukusna hrana i šolja toplog čaja. Ipak, da biste u potpunosti uživali, jedna stvar vam nedostaje - filmovi.

Stoga, na vama je da se udobno smestite, spremite grickalice i da se prepustite avanturama junaka. Mi smo za vas izdvojili najzanimljivije filmove u kojima ćete uživati sa svojom porodicom.

Polarni Ekspres

Interesantan film o dečaku koji ne veruje u Deda Mraza, iako mu drugi govore da on zaista postoji. Da li Deda Mraz zaista postoji? Da li je dečak poverovao ostalima? Pogledajte film i saznajte.

Vilenjak

Pogledajte priču vilenjaka koji putuje sa Severnog pola u potrazi za pravom porodicom. Šta mislite da li će je pronaći?

Pas koji je spasao Božićni odmor

Porodica Banister je odlučila da praznike provede na prelepoj planini. S obzirom na to da ih zlikovci vrebaju sa svih strana, njihov porodični odmor može da se pretvori u nevolju. Pogledajte kako se ova porodica provela na planini i kako im je njihov mali prijatelj Zevs pomogao. Sigurni smo da će vam držati pažnju do samog kraja.

Otkačeni profesor

Novogodišnja euforija ne može da prođe bez svima omiljenog glumca Edija Marfija, koji je ovoga puta u ulozi profesora. Predlažemo da pogledate i saznate u čemu je čar ovog filma.

Sam u kući

Da li novogodišnja euforija može da prođe bez ovog filma? I mi smo sigurni da praznici bez ove komedije nisu praznici! Pogledajte pustolovine dečaka koga su roditelji zaboravili kod kuće.

Noćna mora pre Božića

Poznata animirana komedija koja će oduševiti vaše mališane. Radnja filma smeštena je u izmišljeni grad Noć veštica, čiji su stanovnici odlučili da prekinu monotoniju novim praznikom Božićem. Predlažemo da pogledate zanimljive avanture stanovnika ovog fiktivnog grada.

Kako je Grinč ukrao Božić

Pogledajte zbog čega su stanovnici grada Who odbacili Grinča i zbog čega se on povukao i počeo da živi u pećini. Verujemo da će vam se svideti ova zanimljiva božićna priča.

Pogledajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)