Uvek se pitamo kako to poznate ličnosti, naročito mame, uspevaju da izgledaju sasvim besprekorno. Dok za neke nikad ne saznamo, postoje i one koje trikove i tajne rado otkrivaju javnosti. To je uradila i predivna manekenka Irina Šajk, mama jedne ćerkice, te ispričala koje su to njene male tajne navike da izgleda uvek besprekorno.

Uvek u neseseru

"Od proizvoda za negu uvek nosim hranljivu masku za lice koja će vlažiti kožu i pripremiti je za nanošenje šminke. Takođe, uvek imam pri ruci kokosovo ulje za uklanjanje šminke. Što se tiče šminke, dovoljna mi je maskara, koja u trenu daje dužinu i volumen trepavicama, kao i sjaj za usne, kako bi naglasio prirodni volumen usana."

Tajne šminkanja

"Zaista volim da isprobam nove stvari. Čini mi se da je nanošenje šminke poseban, lični ritual, vreme kada se možete fokusirati na sebe, svoje raspoloženje i želje. Naravno, volim kvalitetne i jednostavne proizvode. Pošto sam veliki obožavalac kokosovog ulja, volim liniju kokosovog oraha: šik highlighter i bronzere! Koristeći ove proizvode, lako možete stvoriti efekat uglađene, preplanule i odmorne kože."

Odmor od šminke

"Van posla retko koristim jaku šminku. Ipak, nisam nimalo protiv laganog dnevnog šminkanja. Njegov glavni i sastavni deo je nanošenje maskare, obožavam efekat bujnih i dugih trepavica."

Obnavljanje kože

"Prvi i najvažniji korak koji preduzmem nakon dugog dana snimanja je uklanjanje šminke. Sviđa mi se osećaj čiste kože! Ako osećam da treba da se 'oraspoloži' i ojača, odlazim u spa centar na zasluženu masažu lica. Pored temeljnog čišćenja i redovne masaže, u moje navike ulaze kvalitetna hidratacija i zaštita od sunca, čak i zimi."

Zapratite nas i na Instagramu!