Verujemo da ste jedva dočakale prve zrake sunca kako biste one najdeblje džempere i rolke spakovali i napravili mesto za savršene lepršave haljine. 

Dva prelepa modela haljina će svoj trijumf doživeti tokom proleća i biće vam omiljeni u ormaru. Iako su ovi modeli idealni za nošenje ispod teksas jaknice, odlično izgledaju i ispod kaputa ili parke. 

Romantična i lepršava

Ovu sjajnu haljinu odavno je otkrila dizajnerka Dajen Von Furstenberg i to 1972. godine! Posle toliko modnih decenija kasnije, ovom večnom modelu haljine smo i dalje verni. Ove prolećne sezone se nose u živim bojama, poput predivne svetloplave haljine sa prugicama ili teget sa neupadljivim cvetićima. Da, ovo je definitivno haljina koja osvaja na prvi pogled!

Na tregere

Jednostavno ne možemo odoleti ovim veselim haljinama koje nas podsećaju na mladost. Kada se samo setimo koliko smo ovakve modele mrzele da nosimo dok smo bile male, a sada shvatamo da su zapravo jako praktične. Možete ih kombinovati sa raznim bluzama, košuljama, majicama. Mnoge imaju i male džepove sa strane u koje vam stane i telefon i ključevi i ruž. Slobodno možete i zaboraviti torbicu!