"Iskreno, ne znam kako je ona to uspela. Bol je bio toliko jak, intenzivan, preplavljujući da sam ga čak i sam mogao osetiti. Svi u sobi su mogli osetiti. A ona je istrajala. Taj bol je bio zastrašujući. Činilo se da je gotovo nemoguće podneti tu borbu. Počeo sam da grickam svoje usne, da napinjem čitavo telo kad su trudovi bili najjači, plakao sam zajedno sa njom. Shvatio sam i to da sam ovde samo suputnik i da nikad neću istinski razumeti neverovatan bol koji je osetila. Porođaju je dala svaki atom svog života i energije koju je imala. A onda je dala još malo više. I pored svega, na kraju nam je svima nesebično dala tu svetlost u kojoj je samo ona mogla da uživa poslednjih devet meseci. Konačno smo mogli da volimo i držimo u rukama mališu za kog je žrtvovala svoje telo, energiju, sebe celu. Moj sin je pravo čudo. Bebe su prava čuda. Ipak, makar za mene, veće čudo je njegova majka koja mi je pokazala što zaista znači nesebična žrtva. Što je istinska ljubav. Moja žena je pravo čudo..."

I honestly don’t know how she did it. The pain was so intense, so overwhelming, that even I felt it. Everyone in the...

Posted by William Trice Battle on Недеља, 17. новембар 2019.

"Praktično ništa nije spavala u dva dana, znao sam da je iscrpljena i da je sve boli. A ipak, ništa se to nije videlo. Kao da joj je naš sin u rukama odneo svu bol, strahove i bolove. Ništa joj više nije bilo važno u tom trenutku i znao sam čim sam je pogledao da bi zbog njega bila u stanju da prođe kroz sve ponovo. Nisam nikada video takvu ljubav, snagu kod nekoga."

"Sva pažnja bila je na bebi, svakako, bila je potrebna medicinsku intervenciju. A moja pažnja bila je na njoj. Nikad mi nije bila lepša. Moja ljubav i poštovanje su ogromni, naročito zbog svega što je prošla zarad njega. Reči su samo izlazile iz mog srca. Poruka je nastala iz moje želje da pokažem zahvalnost najneverovatnijoj ženi koju poznajem. Tako sam zahvalan što su moje reči dirnule toliko života."

"Uroni u svijet svoje supruge. Probaj sve što možeš da bi mogao cenio žrtvu koju ona pruža za tvoju decu. Saosećanje i empatija su nužni u istinskoj ljubavi prema partneru. Budi prisutan, uključen i zahvalan. Nakon tolikog puta, mogao bih otkriti da je upravo to onaj sastojak koji je nedostajao da stvorim zaista srećan brak koji traje ceo život."

Zapratite nas i na Instagramu!