Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Bake nose naočare i mogu izvaditi zube': Šta su mališani rekli o bakama

Preslatke izjave mališana će vas sigurno oduševiti.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Baka i deka imaju posebno mesto u srcu mališana, jer im u većini slučajeva posvećuju mnogo pažnje i pružaju ono što roditelji inače ne bi. Zato ih deca na neki naročit način vole. U svojim naivnim glavicama svako od njih stvori vrlo interesantnu i zanimljivu sliku, a mi izdvajamo šta su to mališani rekli o svojim bakama.

"Baka je žena koja nema svoju decu. Voli devojčice i dečake koji su deca drugih ljudi. Deda je takođe baka, samo čovek. On ide u šetnju sa momcima, pa oni razgovaraju o ribolovu i drugim stvarima."

"Bake ne moraju ništa da rade, samo dođu u posetu. One su stare pa zato ne treba puno da trče i skaču. Ali mogu da nas vode na vašar i moraju da imaju puno novca kako bismo se vozili u vozićima."

"Kad  baka šeta sa nama, ona mnogo zastaje i razgleda sve vrste stvari, na primer, prelepo lišće ili gusenice. Nikad ne kaže: idemo brže! Bake nose naočare i mogu izvaditi zube."

"Bake ne moraju da budu mnogo pametne, samo mogu da nam odgovore na pitanja poput: Zašto psi progone mačke? ili Gde je crvu glava?. Kada nam čitaju bajke nikad ne preskaču delove i nikad ne kažu: Ovo smo već čitali!"

"Svi treba da imaju baku jer su to jedini odrasli ljudi koji imaju slobodnog vremena za decu!"

Povezane vesti

Zapratite nas i na Instagramu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica