Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotografija uplakane mame podeljena je preko 3000 puta: 'Znam da je još jedan us*ani dan preda mnom' (FOTO)

'Ne znam za potcenjeniji i manje vrednovaniji posao na svetu od majčinstva', napisala je mama Konstans koja je jedno jutro zanemarila sve obaveze i vratila se u krevet.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Mama Konstans Hol na svom Fejsbuk profilu objavila je fotografiju na kojoj leži uplakana, a u opisu tekst kojim je zabrinula svoje pratioce. Ova majka sedmoro dece odlučila je glasno da da do znanja da je majčinstvo teško i zahtevno, zbog čega nekad popušta pod pritiskom.

"Jutros sam se probudila i rasplakala. Raja ne spava. Ne mogu da ga dojim jer mi je izgrizao bradavice toliko da krvare i nedeljama sam jaukala dok sam ga hranila. Čitavi noć sedi na meni, udara me u glavu, plače, povlači me za kosu i minđušu u nosu, a kad ga stavim u njegov krevetić, ustane i vrišti. Dam mu flašicu iz koje pije kad je sa Denimom, ali nikad kad je samnom. I onda izađe sunce", napisala je na početku svoje emotivne objave.

Povezane vesti

"Znam da je još jedan us*ani dan preda mnom. Ako imam sreće, imaću deset minuta da proverim poruke, a onda neko kaže da mrzi boju moje kose, drugi me pitaju da li se ugojila, a treći misle da jedno od moje dece ima autizam", kaže. 

Hol je pojasnila da joj je mnogo jednostavnije bilo sa blizancima koje je u periodu kada su imali osam meseci tri noći ostavljala da plaču dok se sami ne smire.

"Otada spavaju kao anđeli. Naravno, ljudi su mi slali studije kako bi dokazali da sam ih dugoročno sj***la, uzrokovala bol, ali nisam imala izbora. Sa blizancima je najlakše. Oni su dobri, spavaju, sve vole", dodala je. 

Zbog svega se slomila. Umesto da ustane, promeni detetu pelenu i pripremi doručak, sela je i zaplakala.

"Preumorna sam. Sve i svi mogu da odj**u. Napravila sam sebi kupku i vratila se u krevet. Da, Denim je verovatno stavio pogrešne sendviče u pogrešne školske torbe i svi će verovatno da zakasne u školu i osećam se čudno jer ja to ne radim. Ali, je** ga. Došla sam do ivice. Ne znam za potcenjeniji i manje vrednovaniji posao na svetu od majčinstva. Smatram da svi obavljate neverovatan posao", poručila je na samom kraju.

Povezane vesti

Njena objava izazvala je više od sto hiljada reakcija, a roditelji su je podelili više od 3700 puta. 

"Sve sam to prošla i potpuno te razumijem", komentar je koji se najčešće može pročitati ispod njene objave.

I didn’t know if I should write this. To be honest I don’t think I’m strong enough for the perfect parents of the...

Posted by Constance Hall on Tuesday, May 14, 2019
Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica