Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divan podsetnik za sve muževe i očeve: 'Dragi muškarci, nema veze ni kako ona izgleda, ni da li vam govori da to ne radite, slikajte je'

Poslušajte reči motivacione govornice i stvarajte uspomene...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Melisa Vilets, mama i blogerka, istakla je post motivacione govornice o stvaranju porodičnih uspomena, u kojim treba i roditelji da učestvuju. 

"Ukoliko ste kao ja, uvek ste iza ekrana telefona i slikate, umesto da budete na fotografiji. Zaista, imam milion fotografija svoje dece, a svega nekoliko svojih, pa čak i muževljevih slika.

Ipak, jedan fejsbuk post motivacione govornice i autorke Kajlin Mari Šimf podstiče muževe da prave što više fotografija svojih supruga, jer posle može biti kasno.

'Dragi muškarci, napravite fotografiju. Nema veze ni kako ona izgleda, ni da li vam govori da to ne radite, slikajte je', napisala je Kajlin.

Sada se definitivno osećam krivom što sam mu govorila, dobro, naređivala da me ne slika dok sam u staroj odeći (što je praktično uvek), ili se ne osećam najbolje (opet često). Ups! Kako Šimfova kaže:'Kosa u neredu, lice bez šminke ili stara majica stvarno neće biti važni vašoj deci onda kada je ne bude bilo.'

'Možda ne razmišljate često o tome, ili ne razmišljate nikad. Ipak, prisetite se koliko je fotografija vas i vaše dece napravila. Međutim, kada nje tu ne bude, te fotografije neće deci pokazivati ženu koja je bila iza kamere.'

Povezane vesti

Kajlin u nastavku piše da je zaista važno to što je muškarac istinski voleo to što je uslikao 'da dokumentuje, sačuva taj momenat u životu žene koju voli.'

Šimfova nastavlja da niko neće želeti da se priseća selfija. I to je zaista istina. Radije bih da ostavim dokaz da sam bila na tom putovanju, na školskoj priredbi, da sam se igrala napolju sa svojom decom, celo leto, i to sve dok mrak ne padne.

Povezane vesti

Sada, kada razmišljam o svemu tome, na većini naših fotografija su samo deca... I zato je jako važno dokumentovati i muževljev život. Šimfova je i sama shvatila da nakon očeve smrti nema mnogo njegovih fotografija, jer je on uvek bio taj iza kamere. 

Ovaj post je divan podsetnik da i u svetu gde svaki trenutak može biti slikan i podeljen, većina njih kao da isključuje arhitekte cele porodice - roditelje.

Da li sada mislite da bi trebalo i sami da pravite više fotografija sebe i svog partnera?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica