Praznična euforija je uveliko u toku, a novogodišnja noć se bliži. Kao i sve žene, uvek se nađemo u dilemi šta bi bilo najbolje obući te noći. Većina se na ovakvim proslavama okreće šljokicama, sjaju, plišu, a najčešće se izbor odeće svodi na haljine. Međutim, potraga za savršenom toaletom ume da zamara - kratke, duge, raznih oblika i materijala. Ovo je još teže ukoliko niste baš neki ljubitelj ovog odevnog komada.

Želele bismo da te noći budemo opuštene, bez muke sa gužvanjem, nameštanjem haljine ili pak konstantnim razmišljanjem o tome da li lepo sedimo. Kako u isto vreme biti miran, ali i izgledati savršeno?

E, pa moguće je! Pantalone su postale pravi hit kada su večernje kombinacije u pitanju, a ako vam fali inspiracija, mi vam dajemo nekoliko predloga kako da odaberete savršen stajling za novogodišnju noć.

1. Efektna bluza

Uvek možete izabrati par klasičnih, udobnih crnih pantalona koje ćete upotpuniti efektnom bluzom. Možete odabrati bluzu sa šljokicama, kratkih ili dugih rukava. Životinjski print je ove sezone veoma popularan, te možete izabrati i takvu kombinaciju. 

Možete iskombinovati šljokice i sa belim pantalonama i uneti malo bole u svoju kombinaciju. 

Jednostavan spoj crne i bele boje će vam doneti savršen izgled, naročito ako odaberete bluzu neobičnog kroja.

2. Odelo

Muška odela su oduvek bila najviši nivo elegancije i stila. Zašto ovaj put ne bismo i same zasenile ovakvom pojavom. Klasično belo li crno odelo nikada ne izlazi iz mode. Osećaćete se jednostavno, a pritom veoma elegantno. 

Ukoliko ipak više volite jarke boje, odaberite odelo u nekoj boji, te zasenite sve oko sebe. Obuća u nekoj drugoj boji biće pun pogodak.

3. Kombinezon

Kombinezon je postao u poslednje vreme neizostavan deo svakog ormara. Često žene, kada žele da izbegnu haljinu, pribegavaju kombinezonima raznih krojeva. Odberite neki u crnoj boji, ili pak u nekoj drugoj. Možete se igrati i materijalima, te odabrati pliš ili saten.

Možete se igrati i materijalima te odabrati pliš ili saten.

Ukoliko želite da ostavite naročit utisak i budete zvezda večeri, možete se osmeliti sa kombinezom koji je čitav u šljokicama. 

4. Kožne pantalone

Pri izboru pantalona, često se mučimo oko odabira odgovarajućeg materijala pogodnog za novogoišnju noć. Koža je idealan odabir za ovako svečanu priliku. Crne kožne pantalone su izbor sa kojim nema šanse da pogrešite, a u kombinaciji sa šljokicama, izgledaćete zaista savršeno.

5. Neobične pantalone

Izaberite nesvakidašnji kroj ili materijal pantalona i vaša kombinacija će svakoga zaseniti. Šljokice su neizostavan deo novogodišnje noći, te odabir ovakvog para pantalona neće biti previše.

6. Šorts

Iako je zima, to nas ne sprečava da nosimo kraće komade odeće. Ukoliko leprša, ne samo da ćete izgledati savršeno, već će vam biti i udobno. Ni u ovakvoj kombinaciji nemojte izostaviti šljokice, a ne libite se da im dodate i nakit. 

Upotpunite ga sakoom, i dodajte mu malo elegancije, tako da će vaša kombinacija biti neodoljiva.