Taina Lićardo Toivola, poreklom iz Australije, rodila je desetoro dece, ali na njoj umor nije ostavio vidljiv trag.

Naime, ova 41-godišnja dama rodila je desetoro dece, a sigurni smo da je njen život prilično haotičan i naporan. Ipak, ona se dobro snalazi u svemu tome.

Ona i njen suprug, religijski propovednik, žive u Finskoj, a uloga roditelja im ne pada teško, štaviše uživaju u svakom trenutku.

Njihova deca su uzrasta od 20 godina do šest meseci: Leonardo, Kleopatra, Jerusalim, Dartanjan, Šekspir, Romeo, Nefertiti, King Džejms, Afrodita i Omega.

Taina je otkrila da svoj dan započinje nešto pre 3 ujutru, kako bi provela bar neko vreme u miru i tišini, pre nego što se deca probude i krene ludnica. Istakla je da je ključ uspeha savršena organizacija i poštovanje tajminga, pa se desi da ova mama ima vremena i za vežbanje ili čitanje.

Najveći deo vremena svakako troši kuvajući velike količine hrane za čitavu porodicu, ali i prateći mnogobrojne aktivnosti svoje dece, od kojih mnogi sviraju različite instrumente i uče strane jezike.

Takođe, ne možemo da ne primetimo koliko je ova mama negovana i mladolika, ali i kako je u fenomenalnoj formi. Mada, kad imaš desetoro usta za prehraniti, ti poslednji dođeš na red. Nema sumnje da je u tome tajna njene vitkosti.