Poput četkice za zube u materijalnom svetu, postoje i neke nematerijalne stvari koj treba da držite za sebe i ne delite ih s partnerom.

Kilogrami

Iako ste videli kako neke fitnes devojke koje su se posvetile vežbanju ponosno deli svoju kilažu na Instagramu, većina žena će ovu brojku radije zadržati za sebe. Dama se ipak ne pita za godine i kilograme, zar ne?

Broj partnera

Retko koja žena će otkriti s koliko je muškaraca spavala. To ni na koji način ne može uticati na njenu vezu ili na bilo šta drugo, osim ako se nije opekla i zaradila neku hroničnu polnu bolest.

Apetit

Ponekad je ženama neprijatno da kažu da su i nakon te obilnije salate i dalje gladne. To se većinom odnosi na početak veze ili neobavezno zabavljanje pre nego što istina o ovom pitanju ispliva na površinu.

Sposobnost u "muškim" poslovima

Ako ima potreban alat, gotovo svaka žena će uspeti da sklopi bilo koji komad nameštaja. Neke žene to neće priznati svojoj jačoj polovini samo zato da ne umanje njegovu ulogu muškarca u kući i da u njegovim očima ostanu krhke i ženstvene.

Ispuštanje gasova

Iako nije nimalo privlačno, ipak se radi o normalnoj telesnoj potrebi. Ako se ne mogu zaustaviti do kupatila, žene će uglavnom krivicu svaliti na kućnog ljubimca ili neku višu silu.

Nezadovoljstvo nakon seksa

Kako ne bi narušile ego svog muškarca, žene će uglavnom prećutati loše trenutke i to da nisu u potpunosti zadovoljene. Drugi put će biti bolje!