Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napravite savršenu prazničnu uspomenu: Kako da izgledate dobro na porodičnoj fotografiji

Trenutak koji se više neće ponoviti - sačuvan zauvek! Eto toliko je vredna fotografija! Uspomena koju ostavljate vašoj deci i unicima i njihovoj deci... Pa naravno da vam je stalo da lepo izgledate.

  Izvor: Foto: Profimedia

Pročitajte sledeće savete i budite zadovoljne ovogodišnjom prazničnom fotografijom. 

Obucite detalj u jarkoj boji

Žuta, crvena ili plava, sasvim je svejedno. Šal, cipele ili ruž jarke boje staviće fokus na taj deo tela i prikriti neke druge nesavršenosti.

Neka pozadina bude neobična

Atraktivna praznična dekoracija je savršena pozadina. Izbegavajte klasične, nameštene fotografije na kauču. Budite opušteni i izaberite najukrašeniji deo kuće za fotografisanje.

Povezane vesti

Zanimacija za ruke

Najčešće dok se fotografišemo, ne znamo šta ćemo sa rukama, a onda baš tako ispadnemo i na fotografiji - nesnađeno. Zato, zaposlite ruke. U naručje uzmite dete, ljubimca. Svi uzmite čaše ili šolje i ne zaboravite da se nasmejete.

Svako ima svoju "lepšu stranu"

Vi samo treba da otkrijete koja je vaša :) U zavosnosti od toga da li želite da sakrijete bodbradak,"manje lepu" stranu lica, podočnjake ili ruke, odredite i ugao kako ćete da se okrenete kako bi sakrili baš te delove kojima ste nezadovoljni.

Izdužite vrat

Ne sakrivajte se iza dece! Ispravite se i izdužite vrat i odmah ćete izgledati vrlo elegantno, pa makar bile i u pidžami.

Povezane vesti

Zategnute ruke

Ni od ovog ponedeljka niste krenule sa vežbanjem? Ne brinite. Izgledaće zategnutije i mršavije ukoliko ih savijete i oslonite dlanovima na kukove. U tom položaju možete i da zategnete mišiće, a niko neće ni primetiti ;)

Sakrijte višak kilograma

Ako želite da sakrijete višak kilograma važno je da ne stojite ravno kao u vojsci. U odnosu na fotografa stanite pod uglom od 45 stepeni, noge stavite jednu ispred druge, ali svu težine prebacite na nogu koju ste stavili iza.  

Želite duže noge?

Prekrstite ih! Bez obzira da li sedite ili stojite, prekrštene noge uvek vizuelno izdužuju telo.

Povezane vesti

Ne zaboravite da se smejete! 

Na fotografijama uvek svi prvo primete osmeh. Uvek se smejte, pa mkar to bilo i veštački. Osim što će da vam zategne bore i učini da izgledate mlađe, sigurno će vas naterati da se na kraju istinski i od srca nasmejete (makar i samoj sebi - od zadovoljstva i sreće).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica