Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobedite depresiju i izgledajte najbolje što možete: Srećna mama tri devojčice otkriva tajnu svog uspeha (VIDEO)

Borila se sa postporođajnom depresijom, a onda je počela da vežba. Danas je prati preko 70.000 ljudi, a u svojim poslednjim objavama savetuje kako da vežbate sa decom na plaži.

 Izvor: Foto: Instagram

More i sunce svakako učine da se svi sa letovanja vratimo preplanuli, mršaviji i srećni. Međutim to ne mora više da bude samo privid koji će trajati dok vam se ne skine boja.

Mama tri devojčice, mađarica Juka Čikoš, nakon prvog porođaja zapala je u postporođajnu depresiju, a onda je otkrila i način da se sa njom izbori - počela je da vežba.

"Bila sam očajna nakon prve trudnoće. To je bilo moje prvo iskustvo, bila sam početnik, nisam imala nikakvu pomoć sa strane i imala sam samo 24 godine", rekla je o svom tadašnjem stanju ova šarmantna Mađarica.

Povezane vesti

Bila je dosledna i uporna, a snimke svojih treninga rado je postavljala da društvene mreže kao motivaciju durgim mamama. Danas Juku na Instagramu prati sedamdeset hiljada ljudi i iskreno se divi njenoj istrajnosti i pozitivnom duhu.

Povezane vesti

Kada su bliznakinje malo porasle, došla je druga trudnoća i Juka je rodila treću devojčicu Dorku.

Njih četiri sada vežbaju zajedno  svakog dana po 30 minuta, a njene devojčice su oduševljeno prihvatile ovu ideju i jedva čekaju sledeći trening.

Vežbe na plaži

U nekoliko poslednjih vida koje je Juka podelila na svojom Instagram profilu, ona vežba sa svojim devojčicama na plaži. U svaku vežbu uključena su i deca, te su aktivnosti višestruko korisne za čitavu porodicu.

Povezane vesti

Pogledajte i inspirišite se:

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica