Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tatin komentar na mamine strije promenio je njenu psihu: Mrzela sam sebe iz razloga zbog kojih me je on voleo (FOTO)

Mama šestoro mališana čula je kako njen suprug govori o njenim strijama, a njegov komentar na Fejsbuku zapalio je društvene mreže.

 Izvor: Foto: Facebook

Neke žene nakon porođaja prihvataju život sa strijama kao ratnice koje su se za njih ponosno izborile, dok druge čine sve ne bi li ih ublažile ili uklonile. Jedna od njih je i mama šestoro dece čija je priča o postporođajnim strijama postala virlana.

U pitanju je mama Šarni Kiser koja je objavila svoju fotografiju u bikiniju na Fejsbuku i uz nju objasnila kako su strije uticale na njenu psihu.

Post je započela razlozima gubitka motivacije za brigu o svom izgledu:

“Nisam videla poentu u vežbanju zato što je moje telo bilo prekriveno strijama. Koja je poenta imati savršeno telo kada nikada nećete biti u mogućnosti da nosite bikini, mislila sam. Kada bi me pozvali na zabavu na plažu ili pored bazena gotovo uvek sam odbijala. U čudnim trenucima kada to nisam mogla da izbegnem ostajala bih u kući pomažući oko hrane i čišćenja. Nosila bih samo široke kratke pantalone. ”

I used to not see the point in exercise because my body was covered in stretch marks. "What's the point in having a...

Posted by Sharny & Julius on Monday, May 29, 2017

Međutim, Šarni je jednog dana čula supruga kako svojim prijateljima navodi razloge zašto je njeno telo puno bolje sada nego pre nego što su dobili decu i od tog trenutka je promenila pogled na svoje telo.

Povezane vesti

“Jednog dana čula sam muža kao objašnjava prijateljima zašto smatra da su strije lepe. One su znak toga da sam žena. One su rezultat velike majčinske ljubavi zbog koje sam toliko unakazila svoje telo kako bi detetu podarila život… objašnjavao je i što je više govorio više sam shvatala. Mrzela sam sebe iz razloga zbog kojih me je on voleo.”

8 weeks before this photo, I shuddered at the thought of the beach. The sand, the sweat, the heat, chasing so many...

Posted by Sharny & Julius on Sunday, May 28, 2017

Budući da do nekih spoznaja dolazimo tek kada ih čujem iz usta drugih, Šarni je tek tada shvatila zašto svoje telo konačno treba da zavoli.

Povezane vesti

“Moje telo nije bilo uništeno ili ružno, nego se transformisalo iz sebičnog tela devojke u nesebično telo majke, a ožiljci su simbol te transformacije. Dnevni podsetnik da sam majka. Pogledala sam svoje strije i osetila ponos. Osetila sam ljubav. Ljubav prema mužu i ljubav prema deci. Najluđa stvar je ta što kada sam počela sebe da volim zbog onoga što sam postala, kad sam zavolela telo koje imam, počela sam i samu sebe da tretiram bolje. Želela sam da jedem zdravo, želela sam da vežbam, želela sam da radim stvari koje volim. Samo zbog toga što sam na sebe počela drugačije da gledam. Samo zato što sam na sebe počela da gledam s ponosom i ljubavi umesto s mržnjom našla sam veliku motivaciju da se brinem o svom telu. Zbog tog malog pomaka u psihi dogodila se čudesna stvar. Došla sam do tela koje sam uvek želela. Počela sam da volim sebe. Postala sam zahvala za ono što imam, nisam želela ništa bolje.”

Posted by Sharny & Julius on Saturday, May 27, 2017

Najnovije

Vesti

Porodica