Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savet iskusne mame: Roditelji, nemojte bacati novac na skupa kolica (FOTO)

To što se neka kolica cenom mogu meriti s polovnim automobilima ne znači da će vaša beba u njima više uživati. Jedna mama je surovo objasnila zbog čega ne bi trebalo da upadnete u zamku i potrošite novac na nešto što vam za koju ...

 Izvor: Foto: Facebook

Kada očekujete svoje prvo dete, ništa vas neće toliko šokirati koliko cena moderne bebi opreme, a posebno kolica. Jedino što će možda biti još veće iznenađenje jeste to da ljudi zaista troše novac na sve te stvari.

Mama i blogerka Džilisa Džejn je na svojoj Fejsbuk stranici opisala svoju šokiranost kada je shvatila da kolica koštaju kao suvo zlato i objasnila zbog čega ne bi trebalo da upadnete u zamku i potrošite novac na nešto što vam za koju godinu ničemu neće služiti.

When I was pregnant, I gave less than half a shit about what type of pram we got. One with wheels and that went along...

Posted by Gylisa Jayne on Thursday, April 6, 2017

"Kada sam bila trudna, nisam davala ni pet para za to kakva ćemo kolica odabrati kada beba stigne na svet. Da imaju četiri točka i da mogu da se pokreću, jedino je to bilo važno. Rajan je ionako obećao da će on biti taj koji će ih gurati, pa je tako njemu zapalo da pronađe odgovarajući model.

Do tada nisam ni primećivala kolica, niti su me iskreno interesovala. Međutim, tada sam spoznala potpuno novi svet - svet snobovskih kolica.

Povezane vesti

Drugim rečima, ko bi se okolo šetao sa najobičnijim kolicima, kada može s ponosom da provoza nešto što više liči na svemirski brod nego na dečja kolica.

Tog dana kada smo otišli da kupimo kolica, zaključila sam dve stvari:

1. Kada vidite cene kolica, vaše uzbuđenje i radost oko dolaska bebe na svet istog časa pobegnu pravo kroz vrata prodavnice.

2. Shvatila sam da su očito svi bogatiji od nas ili je prosto normalno da kolica koštaju više nego što smo dali za AUTO.

Povezane vesti

Čitala sam i specifikacije kolica i ispostavilo se da ona najskuplja ipak ne menjaju pelene, ne voze se sama i ne pevaju uspavanke.

Na kraju smo kupili polovna kolica i našoj devojčici apsolutno ništa nije falilo.

Jer kada dete jednom prohoda teško da ćete ga više nagovoriti da mirno sedi i leži u kolicima dok vi uživate šetajući okolo svoju investiciju."

Povezane vesti

Najnovije

Vesti

Porodica