Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Tomašević o braku i majčinstvu: Deca su anđeli i uvek su dobrodošla!

Majka, supruga i pevačica, Jelena Tomašević u intervjuu za jedne dnevne novine otkrila je kako ona i ćerkica podnose to što njen suprug Ivan trenutno snima seriju u inostranstvu, koji je recept za srećan brak i da li planiraju proširenje ...

 Izvor: Foto: News1/Filip Kadić

Poslednjih pola godine, pevačica Jelena Tomašević i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić praktikovali su "ljubav na daljinu" jer je Ivan angažovan na snimanju ruske srije "Hotel Rusija", ali kako kaće, viđala ga je češće nego kada je u Beogradu jer Ivan svaki slobodan dan koristio da dođe u Beograd i bude sa suprugom i ćerkicom Ninom.

Jelena Tomašević za Blic je otkrila kako su izgledali njeni dani bez supruga.

Koji je vaš recept za ljubav na daljinu?

- Verovali ili ne, mi kvalitetnije provodimo vreme otkada Ivan snima u Rusiji nego kada je radio ovde. Produkcija je bolja i besprekorno organizovana, pa samim tim smo i mi mogli da bolje organizujemo naš život i vreme. Ivan svaki svoj slobodan dan na snimanju koristi da dođe u Beograd. Planiramo da zajedno otputujemo turistički u Moskvu i Petrograd i jako se radujem tome.

Kako izgleda vaša svakodnevica? Šta Nina tati kaže kad ga vidi kod kuće posle duže vremena?

- Ivan je često u Beogradu iako snima u Rusiji, tako da Nina nije ni primetila da je odsutan. Manje smo se viđali kada je radio recimo "Urgentni centar" ili imao probe za predstavu "Marija Stjuart".

Povezane vesti

Da li ćete uskoro Ninu obradovati sestrom ili bratom? Da li jedva čekaš drugo dete, jer poznato je da, kao što deca tebe obožavaju, i ti voliš decu?

- Deca su anđeli i uvek su dobrodošla!

Šta može da te iznervira? Kako reaguješ kad si besna i ljuta?

- Iznervira me laž, arogancija i nepravda. I te nervoze sečem u korenu jer ne mogu da dozvolim sebi bes. A to se može postići samo kada se situacije momentalno razrešavaju istinom, tako da ne ostaju neraščišćeni odnosi iza nas.

Povezane vesti

Šta je vaš plan i cilj za skoriju budućnost kada je reč o poslu? Čemu sada stremite?

Planiram da uradim još koncerata po Srbiji i regionu. U planu je jedan lep singl i spot. Album s izvornim pesama je u procesu. Snimam "Pinkove zvezdice“ i uživam u talentu dece koja nas okrepljuju.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica