Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duhovita priča o dedi i unuku: Alberte, opusti se, nemoj se uzrujavati, ostani miran, Alberte...

Nakon neobične situacije kojoj je prisustvovala u prodavnici, jedna žena imala je potrebu da ovu sjajnu i veoma duhovitu priču objavi, kako bi svi znali šta zaista znači imati čelične živce.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Svakom roditelju se dogodilo da mu dete plače ili ima napad besa u prodavnici. Ipak, jedan deda ostao je pribran i završio svoju kupovinu do kraja, iako unuk nijednog trenutka nije prestao da plače i baca stvari iz kolica. Žena koje je u isto vreme bila u prodavnici i prusustvovala ovom događaju ispričala je ovu duhovitu priču.

Povezane vesti

"Bilo je očigledno da deda ima pune ruke posla, a dete je sve vreme vrištalo i vuklo ga ka prolazu gde stoje slatkiši. Vrištalo je i u delu gde je voće, gde su žitarice, sokovi... U međuvremenu, starac je išao svojim putem i ponavljao mirnim glasom:

"Polako Alberte, nećemo još dugo. Polako momče."

Zatim je usledio još jedan ispad, a starac je i dalje mirno govorio:

"Sve je u redu, Alberte. Samo još par minuta i izaći ćemo odavde. Drži se momče."

Povezane vesti

Na blagajni je mali plačljivko počeo bacati stvari iz kolica, a deda je opet smirenim glasom rekao:

"Alberte, Alberte, opusti se prijatelju. Nemoj se uzrujavati. Kod kuće smo za pet minuta. Ostani miran Alberte."

 Foto: Shutterstock

Žena koja je sve to posmatrala impresionirano je pojurila za njima na parking gde je deda stavljao namirnice i dečaka u automobil.

Povezane vesti

"Znate, gospodine, znam da se to mene ne tiče, ali bili ste neverovatni tamo. Ne znam kako ste uspeli sve vreme da ostanete tako pribrani, bez obzira na to koliko je vaš unuk glasno vrištao i ometao vas u kupovini. Samo ste mu mirno ponavljali kako će sve biti u redu. Albert je veoma srećan što ste njegov deda", rekla mu je žena, a on ju je začuđeno pogledao i mirno joj odgovorio:

"Hvala gospođo, ali ja sam Albert. Ime mog unuka je Stiv", piše portal BrightSide

Najnovije

Vesti

Porodica