Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kada su 'volim te' i 'izvini' odgovor na svaki osmeh, suzu ili problem: Priča o ljubavi iz koje je rođen Maksim

Kruna, Božidar i njihov maleni Maksim, osvojiće vas svojom pričom, i dokazati vam da ljubav jača od vremena još uvek postoji i živi...

 Izvor: Foto: Instagram

Godina na izmaku bila je jedna od najvažnijih i najvećih u životima Krune i Božidara Dejanovića iz Novog Sada. Jedno drugom zakeli su se na večnu ljubav, a njihov život postao je bogatiji za još jedan osmeh, za još jedan život, veći od svih, za jednog dečaka Maksima.

Kako sami kažu ne štede na poljupcima, emocijama i rečima jer "ako je ljubav onda je ljubav", i baš zbog toga inspirišu...

Povezane vesti

Divne reči i poruke koje jedno drugom upućuju, način na koji se vole i čuvaju, nešto je iskreno i posebno, ali i veoma hrabro u današnje brzo, hladno vreme, kada smo željni topline i zagrljaja. 

Oni kažu da nisu drugačiji, isti su kao i svi samo su imali hrabrost.

Mladima danas vreme prolazi u inaćenju, čekanju i strepnji... Čekanju idealno, strepe od budućnosti, inate se onima koje najviše vole. Povređuju sebe i druge, a vreme prolazi, isto ono vreme u kojem su mogli da prožive hiljadu posebnih trenutaka, i stvore uspomene i sećanja koja će im uvek izmamiti osmeh na lice.

Kruna i Božidar pokazali su da sve može drugačije, nisu čekali, a kao nagradu dobili su novi život. Jedno nežno biće, jedan novi Svet koji su sami stvorili. 

"Od prvog dana smo naučili da su "volim te" i "izvini" odgovor na svaki osmeh, suzu ili problem... Nismo štedeli na poljupcima, emocijama, rečima."

Njihova ljubav stvorila je nešto što s godinama neće izbledeti, a to je divan dečak Maksim, porodica i dom.

"Dao si mi mogućnost da imam porodicu na okupu, da imamo naše nedeljne ručkove (ti kuvaš ostalim danima), da gradimo dom, ciglu po ciglu, dasku po dasku, putujemo i pravimo naše male planove za život ..."

Povezane vesti

Yumama im želi da traje...

Najnovije

Vesti

Porodica