Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novogodišnja odluka mame Radice: Sa dvoje dece, opet se vraćam na fakultet i neću odustati!

Iako veoma mlada, mama Radica Andrijašević majka je dve divne devojčice, ali i dalje ne odustaje od svojih želja, te je hrabro donela svoju novogodišnju odluku.

 Izvor: Foto: Facebook/Jelena Antić

Pred kraj tekuće godine nekako se u nama se javlja potreba da "podvlačimo crte" i donosimo nove, bolje odluke, za nas i za naše najbliže. A čitava priča o odlukama dobija poseban ton kada su u pitanju mame.

Povezane vesti

Novogodišnja odluka tada nosi neki posebnu težinu. Obećanje koje damo sebi za Novu godinu, nije isto kao kada to učinimo bilo kog drugog dana u godini. Već važne po sebi, novogodišnje odluke zaista su važnije kada ih donose mame. Mame imaju ogromnu odgovornost i mnogo obaveza, što njihovu odluku čini dodatno teškom za ostvariti, ali su one zato hrabre i smele.

Takva je odluka i naše Yumame, Radice Andrijašević.

Posted by Radica Andrijasevic on Monday, October 17, 2016

Radica već ima iskustva kada je u pitanju donošenje odluka koje menjaju život. Ona se 2011, sa devetnaest godina, iz Švajcarske vratila u Srbiju i to zbog ljubavi. Ali ono što je uspela da stvori je mnogo više od toga. 

Pet godina kasnije ona je majka dve predivne devojčice, i uz podršku svog muža, uspešno gradi svoj život.

Kada je došla u Beograd, iako joj je maternji, jezik je govorila veoma loše, ali je ipak odlučila da upiše fakultet.

Povezane vesti

Uz zahtevan posao i loše poznavanje jezika, u planove ove mlade devojke umešali su se i neki maleni prsti. Saznala je da je u drugom stanju. Nakon što su "njih dve" uspele da završe prvu godinu, odlučila je da napravi malu pauzu.

"Plan je bio da se posle porođaja vratim na fakultet, ali je Mila bila nemirna beba, a ja prvi put majka i nisam znala šta me je snašlo, tako da su ipak studije morale da sačekaju", kaže nam Radica.

Povezane vesti

Posted by Radica Andrijasevic on Tuesday, September 6, 2016

Iako joj njeni anđeli često "kvare" posao, Radica kaže da je će ovo biti njena godina za obrazovanje.

"I tako evo mene opet, pored dvoje dece opet se vraćam na fakultet. Nije nimalo lako, jedino vreme kada mogu da učim jeste kada deca legnu da spavaju. A i tada moram baš da se nateram na učenje jer sam dosta iscrpljena i umorna, ali ovog puta neću odustati."

Pozivamo i vas da podelite sa nama svoju novogodišnju odluku i njom motivišete, ohrabrite i pokrenete i druge mame. Pišite nam na: [email protected], a najinspiriativnije odluke biće objavljene na našem sajtu. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica