Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 tajni njegove majke: Rečenice koje vam svekrva nikada neće reći

Odnos svekrve i snaje se uvek opisuje i smatra lošim, međutim, nemojte da zaboravite da je i vaša svekrva nekada bila kao vi. Evo šta bi vam svekrve možda rekle, ali ipak prećute...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Možda kao i većina ljudi mislite da nema toga što bi svekrva prećutala, ali ipak postoje neke stvari koje nikada neće otkriti svojoj snaji. Evo i koje:

1. 'Teško je nakon glavne imati sporednu ulogu.'

Neke svekrve teško se nose s činjenicom da više nisu najvažnija žena u životu svog sina. Snaje moraju da shvate da je za svekrve to velika promena u životnom ciklusu, ali takođe se u svakom trenutku moraju zauzeti za svoje pravo na privatnost ako svekrva ima preveliku potrebu da se meša u zajednički život.

Povezane vesti

2. 'Shvatam da je on sada tvoj muž, ali to ne znači da prestaje da bude moj sin.'

Majka uvek ostaje – majka. Potreba da nazove svog sina i pita ga da li je ručao neće nestati samo zato što je glavna kuvarica u njegovom životu sada neka druga žena zato njenu brigu nemojte doživljavati kao napad na sebe.

3. 'Volela bih da me ponekad pitaš za moje mišljenje.'

Vi i vaš suprug odrasli ste ljudi, sposobni da donosite sopstvene odluke. Svekrva to zna, ali svejedno bi volela da bude uključena u proces donošenja odluka. To ne znači da želi da nametne svoje mišljenje nego u većini slučajeva samo želi da je saslušate i komunicirate s njom.

Povezane vesti

4. 'Hvala ti što si usrećila moje dete.'

Možda bi rado promenila način na koji obavljate određene stvari ili se ne slaže sa svim vašim odlukama, ali na kraju dana vi ste žena u kojoj je njen sin pronašao svoju životnu pratilju. Možda to ne zna da pokaže na pravi način, ali duboko u sebi zahvalna je na svemu što radite za njenog sina, ali i za nju.

5. 'Volela bih da me ne gledaš samo kao svekrvu.'

Ona je majka vašeg muža, ali pre svega je žena koja se u životu verovatno suočavala s istim strahovima kao i vi, donosila iste odluke, nailazila na iste prepreke. Ako želite da unapredite vaš odnos, pokušajte da je manje doživljavate samo kao svekrvu i više kao potencijalnu prijateljicu s kojom biste mogli da uspostavite korektan odnos.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica