Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dileme prilikom izbora kupaćeg kostima: Kako sakriti višak kilograma? (VIDEO)

Uz mudar odabir kupaćeg kostima, nema potrebe da brinete ukoliko do početka leta niste uspeli da skinete koji kilogram viška. Evo nekoliko saveta...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svaka žena, bez obzira na puniju građu tela, može pronaći kupaći kostim koji joj savršeno stoji. Važno je samo da pripazi na neke stvari i izabere model koji odgovara baš njoj. Evo nekoliko saveta:

1. Žene punije građe treba da biraju bikini kojem su gaćice dublje jer će tako prikriti višak na stomaku, a ujedno će ga stisnuti kao steznik. Sad su vrlo moderni retro modeli kojima su gaćice upravo takve.

2. Odličan izbor su i modeli s volančićima oko bokova ili oni koji izgledaju kao da imaju suknjicu.

Povezane vesti

3. Jednodelni kostim, takođe je dobar izbor za puniju građu. U tom slučaju dobro je da ima vrlo otvorena leđa - telo će izgledati bolje.

4. Ženama koje su građene kao peščani sat, znači bujnih oblina i tankog struka, pristaju minijaturni bikiniji s trouglićima na grudima ili jednodelni kostimi s prorezom oko struka.

5. Svakako treba izbegavati modele koji se sjaje jer će "proširiti" telo.

Povezane vesti

6. Ako su grudi veće, važno je da stoje čvrsto u korpicama i da sa strane ne vise viškovi, odnosno gornji deo mora biti dovoljno velik tako da baš cele grudi stanu u njih. Modeli koji se tankim trakama vežu oko vrata uglavnom ne stoje dobro ženama s velikim grudima, osim ako grudi, nekim čudom, čvrsto stoje same od sebe.

7. Ako su grudi male, dobro je da budu naglašene jer će tako ostatak tela izgledati tanje. Male grudi izgledaće bujnije u bikiniju koji izgleda kao traka ili ima umetke u korpicama. Takođe, jarke boje i ukrasi (npr. čipka ili cvetovi) na gornjem delu su dobrodošli.

8. Građi kod koje su grudi male, a zadnjica veća, odlično stoje trouglaste gaćice s trakicama za vezanje i gornji deo s umecima ili u obliku trake.

9. Ako se radi o velikim bokovima, svakako treba izbegavati modele s visoko sečenim bedrima.

Povezane vesti

10. Dezen na kupaćem je takođe vrlo važan. Žene punije građe uvek  bi trebalo da biraju sitniji print. Takođe, na delovima tela koje žele vizuelno da smanje treba da budu uspravne linije, ne vodoravne.

Uglavnom, deo tela koji želite ca istaknete neka bude prekriven živim bojama i zanimljivim uzorcima, a za onaj deo koji želite prikriti - bitajte tamnije, zagasite nijanse. Tako će žive boje privlačiti poglede drugih, pa neće toliko da obraćaju pažnju na nesavršenosti.

Uz mudar odabir kupaćeg kostima, nema potrebe da brinete ukoliko do početka leta niste uspeli da skinete koji kilogram viška. Evo nekoliko saveta...
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica