Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neodoljiva porodica: Fotografije od kojih zastaje dah (FOTO)

Maleni Fin se rodio pre samo deset nedelja, ali pored brata i sestre već ima najbolje drugare (i to vrlo neobične). Pogledajte fotografije koje su zadivile svet...

 Izvor: Foto: Instagram

Sredinom 2015. godine svet je raznežilo jedno sasvim nesvakidašnje prijatelsjtvo između preslatke devojčice Libi i njenog neodoljivog praseta Perla.

Povezane vesti

Lindzi Bonis, žena koja je usvojila malu Libi, svakodnevno je beležila najlepše trenutke odrastanja svoje ćerke i njenog neobičnog ljubimca, a zahvaljujući neodoljivim fotografijama njen profil na Instagramu danas prati više od 100 hiljada ljudi.

Međutim, osim većeg broja pratioca, danas ova porodica ima i veći broj članova.

Naime, Libi danas uživa igajući se sa svojim dvomesečnim bratom Finom, koji je usvojen kada je imao samo dva dana, i zečevima - Lusi, Opalom, Leom i Tulipom.

“Fin obožava svoje ljubimce, a posebno mu je zanimljivo kada skaču oko njega, ponekad čak pokušava i da ih dohvati”, izjavila je mama Lindzi.

Starija sestra Libi takođe uživa u svojoj novoj ulozi.

“Obožava da mi pomaže oko Fina, a takođe voli da mu peva i priča kratke priče.”

Osim Libi i Fina, koji su usvojeni, Lindzi i njen suprug Fil imaju i sedmogodišnjeg sina Nou, koji je njihovo jedino biološko dete, a koji je presrećan što je nakon pet godina, koliko danas ima Libi, dobio i mlađeg brata.

Pogledajte prelepe fotografije ove neobične porodice:

Najnovije

Vesti

Porodica