Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majka pre svega: Deca Ivanke Tramp imaju privilegiju da žive jednostavnim životom (FOTO, VIDEO)

Iako su sada unuci predsednika Amerike, deca Ivanke Tramp odrastaju kao i svi njihovi vršnjaci, rasterećeno i u skladu sa godinama.

 Izvor: Foto: Instagram

Zapadni mediji Ivanku Tramp često nazivaju primerom dobre savremene žene. Mediji, po običaju, možda i preteruju, ali svakako da povoda za njihovo pisanje i te kako ima.

Ivanka je sa najvišom ocenom završila ekonomski fakultet u Pensilvaniji i kasnije upotrebila svoje znanje prilikom rada u velikim korporacijama, i prilikom osnivanja sopstvene firme.

Povezane vesti

Zahvaljujući lepom izgledu, Ivanka je krajem ’90-ih počela svoju karijeru foto-modela. Ipak, vremenom ova sfera je prestala da je interesuje i nakon završetka studija, kćerka milijardera u potpunosti se prebacila na rad u velikim kompanijama u kojima je zauzimala visoke funkcije.

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jul 15, 2016 at 12:08pm PDT

Međutim, iako je veoma uspešna, ona je u intervjuu za "Vog" rekla kako je njen cilj da bude uspešna u biznisu, ali i da pritom odvoji vreme za svoju porodicu. 

A video posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Sep 18, 2016 at 4:40pm PDT

Ivanka se 2009. godine udala za njujorškog medijskog magnata Džerada Kušnera. Nakon zaključenja braka, ona je promenila religiju — iz protestantske prešla je u judaizam, religiju porodice njenog supruga, pri čemu je dobila jevrejsko ime Jael. 

Sebe smatra savremenom ženom, ali veoma ceni tradiciju, a prelazak u judaizam ona naziva jednom od najvažnijih odluka u svom životu.

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Oct 21, 2016 at 5:10am PDT

U istom intervjuu Trampova kćerka  je rekla da se hrani košernom hranom, uvek poštuje šabat, za vreme kojeg uvek isključuje sve mobilne telefone.

Još snimaka i fotografija Ivanke Tramp i njene dece možete pogledati na sledećoj strani...

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica