Zapadni mediji Ivanku Tramp često nazivaju primerom dobre savremene žene. Mediji, po običaju, možda i preteruju, ali svakako da povoda za njihovo pisanje i te kako ima.

Ivanka je sa najvišom ocenom završila ekonomski fakultet u Pensilvaniji i kasnije upotrebila svoje znanje prilikom rada u velikim korporacijama, i prilikom osnivanja sopstvene firme.

Zahvaljujući lepom izgledu, Ivanka je krajem ’90-ih počela svoju karijeru foto-modela. Ipak, vremenom ova sfera je prestala da je interesuje i nakon završetka studija, kćerka milijardera u potpunosti se prebacila na rad u velikim kompanijama u kojima je zauzimala visoke funkcije.

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jul 15, 2016 at 12:08pm PDT

Međutim, iako je veoma uspešna, ona je u intervjuu za "Vog" rekla kako je njen cilj da bude uspešna u biznisu, ali i da pritom odvoji vreme za svoju porodicu. 

A video posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Sep 18, 2016 at 4:40pm PDT

Ivanka se 2009. godine udala za njujorškog medijskog magnata Džerada Kušnera. Nakon zaključenja braka, ona je promenila religiju — iz protestantske prešla je u judaizam, religiju porodice njenog supruga, pri čemu je dobila jevrejsko ime Jael. 

Sebe smatra savremenom ženom, ali veoma ceni tradiciju, a prelazak u judaizam ona naziva jednom od najvažnijih odluka u svom životu.

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Oct 21, 2016 at 5:10am PDT

U istom intervjuu Trampova kćerka  je rekla da se hrani košernom hranom, uvek poštuje šabat, za vreme kojeg uvek isključuje sve mobilne telefone.

Još snimaka i fotografija Ivanke Tramp i njene dece možete pogledati na sledećoj strani...

PageBreak

U ulozi majka prvi put se ostvarila 2012. godine, kada je na svet došla njena ćerka Arabela. Dve godine kasnije na svet je donela dečaka Džozefa, a svoje treće dete, Teodora, rodila je u martu 2016. godine.

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Apr 10, 2016 at 5:55am PDT

Kaže da uživa u majčinstvu i u svakom provedenom momentu sa njima, iako često nije u mogućnosti da im posveti onoliko vremena koliko bi želela. Ali kada su zajedno trudi se da se opusti i ne razmišlja o poslu nego isključivo o potrebama njenih mališana, kako bi vreme proveli što kvalitetnije.

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Oct 14, 2016 at 10:46am PDT

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Sep 16, 2016 at 4:38am PDT

Otkriva da obožava da se fotografiše sa svojom decom i da tako svaki dragoceni trenutak ostane nezaboravljen. A na tim fotografijama vidi se lakoća i rasterećenost sa kojom ona odgaja svoje mališane. 

Srećni i veseli, oni uživaju u najobičnijim stvarima, o čemu Ivanka veoma vodi računa. Sitne dečje radosti, igrališta, valjanje u dečjoj sobi, hranjenje prstima, mama Ivanki nisu strani, šta više, veoma ponosno učestvuje u svim malim 'projektima' njene dece.

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Nov 25, 2016 at 1:09pm PST

U prilog tome ide i poslednji video koji je objavila na svom Instagram profilu, kada je njen osmomesečni sin propuzao, i to ni manje ni više u Beloj kući.

Bez lažnog poziranja i ustezanja, zajedno sa njim na podu, srećna Ivanka je pokušavala da animira svog mališana da svoju kretnju ponovi kako bi mogli da ga snime.

A video posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jan 25, 2017 at 7:49pm PST