Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potresna ispovest majke: Nosila sam blizance, ali je jedno malo srce prestalo da kuca

Saznanje da očekuju blizance je budućim roditeljima donelo neizmernu sreću, ali ova trudnoća nažalost nije prošla kao što su očekivali.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Halinu Njuberi Grant iz Los Anđelesa, jednog dana obradovala je vest da je u drugom stanju, jer je duže vremena pokušavala da zatrudni. Kada je još saznala da očekuje blizance, njenoj sreći nije bilo kraja. Međutim, njena trudnoća je bila rizična od samog početka, delom zbog toga što je prešla 35. godinu, a delom i zbog vantelesne oplodnje.

Na jednoj redovnoj kontroli Halina je otkrila bolnu istinu. Saznala je da jedno dete nije živo, da je njegovo maleno srce prestalo da kuca.

Pročitajte i Snaga majčinske ljubavi: Oživela svoju bebu nežnim zagrljajima! (VIDEO)

Ne tako redak slučaj, ali uvek podjednako bolan, bio je u ovom slučaju još strašniji jer je buduća mama morala da sačeka još mesec dana do porođaja. Saznanje da u sebi nosi jednu mrtvu bebu je tištilo danima.

Mučilo ju je i to što je njeno jedno dete tako blizu nadomak drugog koje nije živo, pratila su je pitanja da li sada usamljena jedna beba, da li je tužna i još mnoga druga.

Pogledajte i Majčinska ljubav jača bebinu inteligenciju

Gubitak deteta je veoma bolan za svaku majku, te se Halina povukla u svoja četiri zida, ignorisala je prijatelje, ignorisala je život, a onda je shvatila da je potrebna drugom detetu i da mora dalje.

Hrabro je istupila ispred života i uzela na sebe majčinsku ulogu kojoj se isprva odupirala. Sada je shvatila da nema mesta patnji jer život njene ćerkice vredi više nego patnja. Bol će je uvek pratiti i tuga za nerođenim detetom, ali beskonačna sreća, što joj je život pružio šansu da ugleda ćerku će sve to nadomestiti.

Izvor: Blic žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica